Σάββατο 4 Ιουλ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Στο κελί για τρεις μέρες Λετονός που πιάστηκε με πλαστή ταυτότητα

  06/06/2020 13:18
Στο κελί για τρεις μέρες Λετονός που πιάστηκε με πλαστή ταυτότητα

Στο κελί για τρεις μέρες Λετονός που πιάστηκε με πλαστή ταυτότητα

  06/06/2020 13:18
Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 34χρονου για υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και εξασφάλιση εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο 34χρονος  προσήχθη σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου. Ο εξεταστής της υπόθεσης ανέφερε πως οι εξετάσεις της Αστυνομίας βρίσκονται στο αρχικό τους στάδιο και πως μέχρι στιγμής έχουν ληφθεί τέσσερις καταθέσεις. 

Πρόσθεσε πως για ολοκλήρωση του ανακριτικού έργου αναμένεται να ληφθούν ακόμη περίπου δεκαπέντε καταθέσεις από το εργασιακό, οικογενειακό, και φιλικό περιβάλλον του υπόπτου. Είπε επίσης πως κάποιες εξ αυτών θα ληφθούν με διερμηνέα , πράγμα που καθιστά της διαδικασία χρονοβόρα, ενώ θα γίνουν εξετάσεις και θα ληφθεί κατάθεση από λειτουργό του Γραφείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων Πάφου.

Ακόμη, σημείωσε ο κ. Νικολάου, εξετάσεις θα γίνουν για να διαπιστωθεί κατά πόσο ο ύποπτος παρουσίασε οπουδήποτε αλλού την ίδια λετονική ταυτότητα. Επίσης θα γίνουν εξετάσεις σε συνεργασία με την Ιντερπόλ Λετονίας για να διαπιστωθεί κατά πόσον η ταυτότητα είναι κλοπιμαία.

Ο εξεταστής της υπόθεσης σημείωσε πως τυχόν απόλυση του υπόπτου δύναται να επηρεάσει το ανακριτικό έργο της Αστυνομίας, αφού υπάρχει το ενδεχόμενο να επηρεαστούν μάρτυρες , όπως είπε. Έθεσε δε, καιι το ενδεχόμενο διαφυγής του στο εξωτερικό ή στις κατεχόμενες περιοχές. 

Σημειώνεται πως ο 34χρονος είχε ζητήσει από ένα πρόσωπο να μεταβεί στην τράπεζα και να του ανοίξει λογαριασμό στο όνομα του. Από τις εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι  εκ πρώτης όψεως το δελτίο ταυτότητας που παρουσιάστηκε  είναι πλαστό. 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας