Πέμπτη 9 Ιουλ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Με το σύνδεσμο εφέδρων καταδρομών συναντήθηκε ο Αρχηγός Αστυνομίας

  04/06/2020 15:53
Με το σύνδεσμο εφέδρων καταδρομών συναντήθηκε ο Αρχηγός Αστυνομίας

Με το σύνδεσμο εφέδρων καταδρομών συναντήθηκε ο Αρχηγός Αστυνομίας

  04/06/2020 15:53
Συνάντηση με μέλη του Εθελοντικού Τμήματος Εκτάκτων Αναγκών (Ε.Τ.Ε.Α) του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Καταδρομέων, είχε σήμερα ο Αρχηγός Αστυνομίας, κ. Κύπρος Μιχαηλίδης.
 
Ο Αρχηγός Αστυνομίας, αναφέρθηκε στην άψογη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ Αστυνομίας και Ε.Τ.Ε.Α., του οποίου η συμβολή υπήρξε καθοριστική σε πολλές επιχειρήσεις της Αστυνομίας, για εντοπισμό ελλειπόντων προσώπων, αλλά και πολλών άλλων περιπτώσεων, όπου χρειάστηκε η συμβολή τους. Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Καταδρομέων, κ. Μάκης Οικονομίδης, (παράρτημα του οποίου είναι το Ε.Τ.Ε.Α), επιβεβαίωσε την αγαστή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ Αστυνομίας και Ε.Τ.Ε.Α και υπογράμμισε τον ρόλο της πιο πάνω Εθελοντικής Επιτροπής, που δεν είναι άλλος, από τη βοήθεια και τη στήριξη του κοινωνικού έργου που επιτελεί η Αστυνομία.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν διάφορα θέματα Εθελοντισμού, στα οποία τα μέλη του Ε.Τ.Ε.Α, παρέχουν τη βοήθεια τους, όπως στον εντοπισμό ελλειπόντων προσώπων, θέματα τροχαίας, διάσωσης προσώπων, καθώς επίσης και σε άλλους τομείς, όπως εξοικείωση των μελών του Ε.Τ.Ε.Α, με εκπαιδευτικά προγράμματα / σεμινάρια της Αστυνομίας, κ.ά. Συζητήθηκαν επίσης περαιτέρω διάφοροι τρόποι συνεργασίας στη κοινή προσπάθεια για προσφορά στην κοινωνία.

Στη συνάντηση συμμετείχαν από πλευράς Αστυνομίας ο Βοηθός Αρχηγός Διοίκησης κ. Χριστάκης Μαυρής και άλλοι Αξιωματικοί και από πλευράς Ε.Τ.Ε.Α, ο επικεφαλής της ομάδας διάσωσης κ. Κώστας Λάμπρου και άλλα μέλη της.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας