Τρίτη 7 Ιουλ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Κλείνει τμηματικά μέρος των αυτοκινητοδρόμων για εργασίες ανά το παγκύπριο

  03/06/2020 07:14
Κλείνει τμηματικά μέρος των αυτοκινητοδρόμων για εργασίες ανά το παγκύπριο

Κλείνει τμηματικά μέρος των αυτοκινητοδρόμων για εργασίες ανά το παγκύπριο

  03/06/2020 07:14
Στις κυριότερες οδικές αρτηρίες δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα το πρωί σήμερα Τετάρτη, 3 Ιουνίου. Σε ορισμένα σημεία του οδικού δικτύου, λόγω εργασιών, είναι πιθανόν να επηρεαστεί η ομαλή διέλευση της τροχαίας κυκλοφορίας.
 
Στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, στην κατεύθυνση από Λευκωσία προς Λεμεσό, διεξάγονται εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος, κατά τη διάρκεια των οποίων κλείνει τμηματικά η μία λωρίδα κυκλοφορίας, σε μήκος μέχρι ενός χιλιομέτρου κάθε φορά και η κυκλοφορία διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.
 
Οι εργασίες διεξάγονται από τις 9.30π.μ., μέχρι και τις 3.00μ.μ. και αναμένεται να ολοκληρωθούν αύριο Πέμπτη 4 Ιουνίου.
 
Σε τμήματα των αυτοκινητοδρόμων Αεροδρόμιο Λάρνακας - Παραλίμνι και Ριζοελιά – Νήσου, συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης πρασίνου, των κεντρικών νησίδων από το Τμήμα Δασών.
 
Οι εργασίες διεξάγονται καθημερινά, εκτός σαββατοκύριακων, από τις 8.30π.μ μέχρι και τις 5μ.μ. και θα διαρκέσουν μέχρι και τις 12 Ιουνίου 2020.
 
Κατά την εκτέλεση των εργασιών, κλείνει τμηματικά η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, σε μήκος 1χλμ. περίπου και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα.
 
Επίσης, στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, στο τμήμα από Ερήμη προς Πέτρα του Ρωμιού, συνεχίζονται οι εργασίες για πότισμα του πρασίνου εντός της κεντρικής νησίδας από το Τμήμα Δασών.
 
Οι εργασίες διεξάγονται καθημερινά, μεταξύ ωρών 8:30π.μ. και 3μ.μ. και θα διαρκέσουν μέχρι και τις 29 Οκτωβρίου 2020.
 
Κατά τη διάρκεια των εργασιών, κλείνει τμηματικά η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Λεμεσό προς Πάφο σε μήκος 1000μ. περίπου και η κυκλοφορία διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.
 
Καλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται με την σήμανση τροχαίας και τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.
 
Πέραν των πιο πάνω, η Αστυνομία συστήνει σε όλους όσοι θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο, να είναι προσεκτικοί για αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας