Την κατακρεούργησε με πάνω από 25 μαχαιριές και έθεσε τέρμα στη ζωή του με τον ίδιο τρόπο

Ολοκληρώθηκαν οι πολύωρες νενομισμένες νεκροτομές επί των σορών των δύο νεκρών που βρέθηκαν χθες το απόγευμα σε διαμέρισμα στην οδό Περικλέους στην Παλιά Λευκωσία, οι οποίες έριξαν περαιτέρω φως στην υπόθεση, γύρω από την οποία η Αστυνομία ψάχνει μαρτυρίες για να συνδέσει το παζλ. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ψάχνουν τι προηγήθηκε και τη σχέση των δύο θυμάτων-Προσπαθούν να λύσουν το γρίφο
 
Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία και από τα ευρήματα της νεκροτομής, οι ανακριτές κλειδώνουν στο αρχικό σενάριο, ότι δηλαδή ο 64χρονος μαχαίρωσε και σκότωσε την 46χρονη και στη συνέχεια έθεσε τέρμα στη ζωή του. 
 
Όπως διαπιστώθηκε από την ιατροδικαστική εξέταση, την οποία διενήργησαν, ο Σοφοκλής Σοφοκλέους, ο Νικόλας Χαραλάμπους, η Αγγελική Παπέττα και ο Ορθόδοξος Ορθοδόξου, η γυναίκα φέρει πάνω από 25 μαχαιριές σε όλο της το σώμα, ενώ ο άνδρας φέρει πάνω από 15 μαχαιριές, επίσης σε όλο του το σώμα. 
 
Σημειώνεται, πως τόσο το θύμα όσο και ο θύτης, έφεραν τραύματα στο λαιμό.
Το σενάριο του φόνου και της αυτοχειρίας, ήταν το αρχικό των ανακριτών, αφού από τις έρευνες δεν εντοπίστηκε καμία παραβίαση στο διαμέρισμα, αφού όταν τα μέλη της δύναμης κλήθηκαν στο μέρος, μετά από πληροφορία που δέχθηκαν ότι ακούγονταν φωνές από το διαμέρισμα, αναγκάστηκαν να σπάσουν την πόρτα, η οποία ήταν κλειστή με σύρτη, όπως επίσης κλειστά ήταν και όλα τα παράθυρα και δεν υπήρχε άλλος τρόπος διαφυγής.

Ωστόσο, οι ανακριτές συνεχίζουν τις έρευνες, ώστε να εξακριβώσουν τι προηγήθηκε μεταξύ θύματος και θύτη και εάν επρόκειτο για φόνο εκ προμελέτης ή για ανθρωποκτονία.

Όπως είχαμε αναφέρει, τα δύο πτώματα βρέθηκαν σε διαφορετικά δωμάτια, ενώ στο χέρι του 64χρονου Ρουμάνου βρέθηκε ένα μαχαίρι και δίπλα και πάνω από την σορό της 46χρονης από το Βιετνάμ, βρέθηκαν λουλούδια και άλλα τεκμήρια.

Την ίδια ώρα, οι ανακριτές της υπόθεσης συνεχίζουν την λήψη καταθέσεων από γείτονες οι οποίοι είχαν ακούσει φωνές, όπως επίσης και από πρόσωπα που γνώριζαν τόσο την 46χρονη όσο και τον 64χρονο, με τις μαρτυρίες να αναφέρουν πως οι δύο είχαν ερωτική σχέση και ο θύτης ήθελε να ζήσει μαζί με το θύμα. 

Η Αστυνομία αναμένεται να θέσει στο μικροσκόπιο της τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα της 46χρονης, τα οποία θα δείξουν κατά πόσο οι δύο είχαν κλείσει ραντεβού, ενώ αξιολογούνται και κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με το φονικό μαχαίρι στο χέρι ο άντρας-Σε διαφορετικά δωμάτια τα δύο πτώματα

Δειτε Επισης

Νέα διαδικασία στο Δικαστήριο για την υπόθεση της Ευδοκίας Λοΐζου-Δεν καταβάλλει τις αποζημιώσεις το ΡΙΚ
Ανακοινώθηκαν στατιστικά για τις προσφυγές του Διοικητικού Δικαστηρίου
Επεισοδιακή καταδίωξη 22χρονου στην Πάφο-Επιτέθηκε σε αστυνομικό
Ηλεκτρική συσκευή προκάλεσε πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό
Κρίσιμος τραυματισμός για 56χρονο-Έπεσε στο κενό από τον δεύτερο όροφο οικίας
Έξι πρόσωπα κατηγορήθηκαν γραπτώς για παράνομη εργοδότηση στην Πάφο
Χειροπέδες σε 31χρονο για τη βομβιστική επίθεση σε γνωστό μπαρ στον Πρωταρά
Σιγή ασυρμάτου για τη διερεύνηση του θανάτου αλλοδαπού στη Λεμεσό-Περιμένει στοιχεία η Λοττίδου
Εμπρηστές και αστυνόμοι: Πώς εξελίσσεται το παιχνίδι...
Αυξημένη τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο λόγω τροχαίου