Κλειστοί δρόμοι σε διάφορες περιοχές λόγω έργων στο οδικό δίκτυο

Κλειστοί θα είναι διάφοροι δρόμοι, αφού θα πραγματοποιούνται έργα στο οδικό δίκτυο, με την Αστυνομία να εφιστά την προσοχή στους οδηγούς.
 
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, σήμερα, 31/5/2020, μεταξύ των ωρών 06:30-17:00, στη Λεωφόρο Μακαρίου Γ’ στη Λεμεσό, από τη συμβολή της με την οδό Αποστόλου Βαρνάβα (φώτα Συμιλλίδη) μέχρι τη συμβολή της με την οδό Πέτρου Τσίρου (φώτα ΝΑΑΦΙ), θα εκτελούνται εργασίες τοπικής συντήρησης ασφαλτικού οδοστρώματος.
 
Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά τμήμα λωρίδας σε μήκος 100 μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στις διπλανές λωρίδες με αμφίδρομη κίνηση ή θα διαχειρίζεται με το σύστημα STOP & GO ανάλογα με την περίπτωση.
 
Επίσης το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού του Τμήματος Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι σήμερα, 31 Μαΐου μεταξύ των ωρών 6 π.μ. – 5 μ.μ., στη Λεωφόρο Αποστόλου Λουκά στο Κολόσσι (παλαιός δρόμος Λεμεσού - Πάφου) από τη  συμβολή της από με τη Λεωφόρο Αρχ. Μακαρίου Γ στον Ύψωνα μέχρι την οδό Ανδρέα και Νίκου Ονησιφόρου, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης ασφαλτικού οδοστρώματος. Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών θα κλείνει τμηματικά τμήμα λωρίδας σε μήκος 100μ. περίπου και η τροχαία κυκλοφορία θα διαχειρίζεται με το σύστημα STOP & GO.
 
Πέραν των πιο πάνω, η Αστυνομία συστήνει σε όλους τους χρήστες του δρόμου, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων.

Δειτε Επισης

Σοκ στην Καρδίτσα-Εντοπίστηκε ακέφαλο πτώμα 85χρονης σε οικία
Χειροπέδες σε 40χρονο για εμπρησμό οχήματος στην Αραδίππου
Η ώρα της κρίσης για την Ρούλα Πισπιρίγκου-Αποφασίζει το Δικαστήριο για το θάνατο της Τζωρτζίνας
Παρανάλωμα του πυρός δύο οχήματα ζεύγους-Καταστράφηκαν ολοσχερώς
Τους ανέκοψαν για έλεγχο και τους τσάκωσαν με πέντε κιλά κάνναβη-Χειροπέδες σε δύο (pics)
Ακούει εισηγήσεις και καθορίζει τα επόμενα βήματα για την κοινωνική ένταξη μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Το μπαλάκι στο Εφετείο για αναστολή ποινής στον 82χρονο παππού-Τα νέα δεδομένα και τα σενάρια
Ορόσημο η 10η Μαΐου για ένα ασήκωτο Γολγοθά 19 χρόνων... Ο επίλογος της αρχής του τέλους
Διφορούμενες οι αντιδράσεις για τα μέτρα-Φόβοι για νέα φυγή στα κατεχόμενα για καύσιμα
Οι κεραυνοί κατά της αντιπολίτευσης και η ολιστική προσέγγιση στην οικονομική πολιτική