Τρίτη 27 Οκτ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Κλειστοί δρόμοι σε διάφορες περιοχές λόγω έργων στο οδικό δίκτυο

  31/05/2020 07:39
Κλειστοί δρόμοι σε διάφορες περιοχές λόγω έργων στο οδικό δίκτυο

Κλειστοί δρόμοι σε διάφορες περιοχές λόγω έργων στο οδικό δίκτυο

  31/05/2020 07:39
Κλειστοί θα είναι διάφοροι δρόμοι, αφού θα πραγματοποιούνται έργα στο οδικό δίκτυο, με την Αστυνομία να εφιστά την προσοχή στους οδηγούς.
 
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, σήμερα, 31/5/2020, μεταξύ των ωρών 06:30-17:00, στη Λεωφόρο Μακαρίου Γ’ στη Λεμεσό, από τη συμβολή της με την οδό Αποστόλου Βαρνάβα (φώτα Συμιλλίδη) μέχρι τη συμβολή της με την οδό Πέτρου Τσίρου (φώτα ΝΑΑΦΙ), θα εκτελούνται εργασίες τοπικής συντήρησης ασφαλτικού οδοστρώματος.
 
Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά τμήμα λωρίδας σε μήκος 100 μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στις διπλανές λωρίδες με αμφίδρομη κίνηση ή θα διαχειρίζεται με το σύστημα STOP & GO ανάλογα με την περίπτωση.
 
Επίσης το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού του Τμήματος Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι σήμερα, 31 Μαΐου μεταξύ των ωρών 6 π.μ. – 5 μ.μ., στη Λεωφόρο Αποστόλου Λουκά στο Κολόσσι (παλαιός δρόμος Λεμεσού - Πάφου) από τη  συμβολή της από με τη Λεωφόρο Αρχ. Μακαρίου Γ στον Ύψωνα μέχρι την οδό Ανδρέα και Νίκου Ονησιφόρου, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης ασφαλτικού οδοστρώματος. Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών θα κλείνει τμηματικά τμήμα λωρίδας σε μήκος 100μ. περίπου και η τροχαία κυκλοφορία θα διαχειρίζεται με το σύστημα STOP & GO.
 
Πέραν των πιο πάνω, η Αστυνομία συστήνει σε όλους τους χρήστες του δρόμου, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας