Σάββατο 4 Ιουλ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Εξώδικα σε μπαράκια μέχρι και καφετέρια-Καταγγέλθηκαν επιχειρηματίες και πελάτες

  30/05/2020 16:16
Εξώδικα σε μπαράκια μέχρι και καφετέρια-Καταγγέλθηκαν επιχειρηματίες και πελάτες

Εξώδικα σε μπαράκια μέχρι και καφετέρια-Καταγγέλθηκαν επιχειρηματίες και πελάτες

  30/05/2020 16:16
Συνεχίζονται οι καθημερινές επιχειρήσεις ελέγχων από την Αστυνομία, σε συνεργασία και με άλλες αρμόδιες Υπηρεσίες, για την εφαρμογή των Υπουργικών Διαταγμάτων για αποτροπή της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19. 
 
Το βράδυ που πέρασε, μέλη της Αστυνομίας σε συνεργασία με λειτουργούς άλλων Υπηρεσιών, διενήργησαν πέραν των 1,000 ελέγχων σε διάφορα υποστατικά και χώρους συγκέντρωσης του κοινού, με στόχο την πλήρη συμμόρφωση και εφαρμογή των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού. 
 
Κατά τους ελέγχους, διαπιστώθηκαν παραβάσεις των διαταγμάτων και μέτρων προστασίας, σε 11 συνολικά υποστατικά. Πρόκειται για τρία μπαρ και ένα ίντερνετ καφέ στην Πάφο, ένα εστιατόριο και ένα μπαρ στην Λάρνακα, ένα ταχυφαγείο και ένας σύλλογος στην Λεμεσό, μία καφετέρια στην Λευκωσία και ένα καφενείο στην Αμμόχωστο. Για τις παραβάσεις αυτές καταγγέλθηκαν 22 πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και οι 11 υπεύθυνοι των υποστατικών. 
 
Οι έλεγχοι για την εφαρμογή των Υπουργικών διαταγμάτων συνεχίζονται από την Αστυνομία, σε συνεργασία και με άλλες αρμόδιες Υπηρεσίες, με γνώμονα πάντα την προστασία των πολιτών και της κοινωνίας. 
 
Η πιστή εφαρμογή των μέτρων προστασίας και η τήρηση των σχετικών διαταγμάτων είναι ευθύνη όλων μας. Μόνο έτσι θα διατηρήσουμε τη θετική εικόνα που παρουσιάζουν οι αριθμοί νέων κρουσμάτων COVID-19 και θα επιστρέψουμε στους κανονικούς ρυθμούς της ζωής μας, αναφέρει η Αστυνομία σε ανακοίνωσή της.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας