Πέμπτη 9 Ιουλ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Στο μικροσκόπιο όχημα μυστήριο για το φόνο του 39χρονου Κύπριου-Βρέθηκε καμένο

  28/05/2020 14:20
Στο μικροσκόπιο όχημα μυστήριο για το φόνο του 39χρονου Κύπριου-Βρέθηκε καμένο

Στο μικροσκόπιο όχημα μυστήριο για το φόνο του 39χρονου Κύπριου-Βρέθηκε καμένο

  28/05/2020 14:20
Την άκρη του νήματος για τη δολοφονία του 39χρονου Κύπριου Κevin Kourtis, που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου λίγο μετά τα μεσάνυχτα της περασμένης Κυριακής μέσα στο σπίτι του, στο Riverstone της Αυστραλίας, ψάχνουν οι Αρχές.
Παρά τη σύλληψη δύο ανηλίκων, 16 και 17 ετών, οι οποίοι κατηγορήθηκαν για ανθρωποκτονία, οι αυστραλιανές Αρχές, αναζητούν τουλάχιστον άλλα τρία πρόσωπα για την υπόθεση.
 
Την ίδια ώρα, στο μικροσκόπιο τους μπήκε ένα όχημα, το οποίο ενδεχομένως να συνδέεται με το στυγερό έγκλημα.
 
Πρόκειται για ένα ασημένιο Subaru Forrester του 2008, το οποίο φαίνεται από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, να βρισκόταν στην περιοχή, την ώρα που διαπράχθηκε το έγκλημα.
 
 
Μάλιστα, την περασμένη Τρίτη, ίδιου τύπου όχημα, εντοπίστηκε καμένο σε πάρκο κοντά στη σκηνή του εγκλήματος. Το συγκεκριμένο όχημα, παραλήφθηκε από την Αστυνομία, η οποία εκτιμά ότι είναι το ίδιο με αυτό που καταγράφεται στα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης.
Η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα και βίντεο με τις κινήσεις του συγκεκριμένου αυτοκινήτου.
Παράλληλα, οι Αρχές αναζητούν το κίνητρο των δραστών, το οποίο παραμένει άγνωστο, ενώ κλειδί θεωρούνται οι καταθέσεις των δύο γυναικών που βρίσκονταν στο σπίτι την ώρα του εγκλήματος.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με όσα δήλωσε ο αδελφός του Kevin Kourtis στον REPORTER, ο άτυχος 39χρονος είχε γεννηθεί στην Αυστραλία από Κύπριους γονείς και επέστρεψε στην Κύπρο το 1992. Όταν μεγάλωσε ασχολήθηκε με τον τομέα των οικοδομών, ωστόσο η οικονομική κρίση του 2013, τον ανάγκασε να επιστρέψει στην Αυστραλία.
Σε εξέλιξη ο έρανος
Εξάλλου, συγγενείς και φίλοι της οικογένειας του Kevin, πραγματοποιούν διαδικτυακό έρανο, για να μεταφερθεί η σορός του στην Κύπρο.
 
Μέχρι στιγμής, έχουν μαζευτεί οκτώ χιλιάδες δολάρια, δύο περίπου λιγότερες από τον στόχο, που είναι τα δέκα χιλιάδες δολάρια.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας