Κυριακή 25 Οκτ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Έκκληση οικογένειας 26χρονου στην Πάφο για διενέργεια νεκροτομής στη σορό του

  26/05/2020 17:21
Έκκληση οικογένειας 26χρονου στην Πάφο για διενέργεια νεκροτομής στη σορό του

Έκκληση οικογένειας 26χρονου στην Πάφο για διενέργεια νεκροτομής στη σορό του

  26/05/2020 17:21
Έκκληση για την διενέργεια νεκροτομής στη σορό του 26χρονου νεαρού που εντοπίστηκε νεκρός στο διαμέρισμα του από την Αστυνομία απευθύνουν οι οικείου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ για τον θάνατο του αποκλείστηκε από τις αστυνομικές αρχές η εγκληματική ενέργεια, ως εκ τούτου δεν μπορεί να  διενεργηθεί νεκροτομή επί της σορού του άτυχου νέου αφού αυτές είναι οι οδηγίες για περιπτώσεις αφύσικων θανάτων.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τον Ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους σε σχέση με την επιθυμία της οικογένειας, ο κ. Σοφοκλέους είπε πως δεν μπορεί αυτή την στιγμή να διενεργηθεί νεκροτομή αφού η Υπηρεσία ακολουθεί πιστά τις οδηγίες που εκδίδει για τέτοια θέματα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας

Επεσήμανε ωστόσο όπως η οικογένεια του άτυχου νεαρού μπορεί αν επιθυμεί να ζητήσει την εκταφή του για να τον πάρει στην Ελλάδα. Σημειώνεται ότι ο νεαρός ο οποίος διέμενε και εργαζόταν μόνιμα στην Πάφο βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του από την Αστυνομία μετά από καταγγελία που έκαναν οι φίλοι του ότι δεν ανταποκρινόταν στα τηλεφωνήματά τους.

Μέλη της Αστυνομία επισκέφθηκαν το διαμέρισμα του άτυχου 26χρονου και αφού έσπασαν την πόρτα για να πετύχουν είσοδο τον εντόπισαν αναίσθητο στον καναπέ του σπιτιού. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο στη σκηνή και ο νεαρός διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διέγνωσε τον θάνατό του. Από έρευνες που ακολούθησαν αποκλείστηκε το ενδεχόμενο οποιασδήποτε εγκληματικής ενέργειας.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας