Άφαντος ο τρίτος ληστής της χρηματαποστολής, σαρωτικές έρευνες στην Πάφο

Σαρωτικές έρευνες διενεργούν οι Αρχές στην Πάφο, για τον εντοπισμό του τρίτου προσώπου που εμπλέκεται στη ληστεία χρηματαποστολής, που διαπράχθηκε χθες το μεσημέρι στη Λευκωσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του τρίτου δράστη της ληστείας-Το σχέδιο διαφυγής τους

Παρά τις μέχρι τώρα προσπάθειες των Αρχών για τον εντοπισμό του, ο δράστης δεν κατέστη δυνατό να εντοπιστεί, ωστόσο μέλη της Αστυνομίας χτενίζουν την πόλη σε μια προσπάθεια να βρουν τα ίχνη του και να του περάσουν χειροπέδες. Στην προσπάθεια των Αρχών συνδράμει και ελικόπτερο της Αστυνομίας.
 
Η ληστεία διαπράχθηκε γύρω στις 13:50 χθες έξω από φούρνο, όταν τρία πρόσωπα, φέρονται να επιτέθηκαν εναντίον μέλους εταιρείας εκτέλεσης χρηματαποστολών, το οποίο εξερχόταν του καταστήματος, αφού προηγουμένως είχε παραλάβει σε σάκο τις εισπράξεις.
Ενώ το μέλος της χρηματαποστολής κινείτο προς το όχημα της εταιρείας του, τα άγνωστα πρόσωπα, του επιτέθηκαν και το κτύπησαν στα χέρια με σιδηρολοστό. Αυτοί κατάφεραν και απέσπασαν το σάκο με τα χρήματα που περιείχαν το ποσό των 52 χιλιάδων ευρώ και τράπηκαν σε φυγή, χρησιμοποιώντας αυτοκίνητο τύπου σαλούν που έφερε πλαστές πινακίδες.
 
Στη σκηνή μετέβησαν άμεσα μέλη της Αστυνομίας τα οποία προέβησαν σε επιτόπιες εξετάσεις, συλλέγοντας διάφορα τεκμήρια και μαρτυρίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έκλεψαν την χρηματαποστολή και τελικά πήγαν Πάφο με… ταξί-Ψάχνουν τον τρίτο

Περίπου δύο ώρες αργότερα, μέλη της ΜΜΑΔ ανέκοψαν στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου, όχημα ταξί, το οποίο μετέφερε τρεις επιβάτες, όμοιας περιγραφής με τους δράστες της ληστείας.
 
Αμέσως μετά την ανακοπή, οι τρεις επιβάτες βγήκαν από το ταξί και τράπηκαν σε φυγή πεζοί.
 
Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε ρίψη προειδοποιητικών πυροβολισμών για την ανακοπή των ληστών και προχώρησαν στη σύλληψη των δύο.
Πρόκειται για 26χρονο και 31χρονο και οι δύο αλλοδαποί. Το τρίτο πρόσωπο, ηλικίας 33 χρόνων, επίσης αλλοδαπός, διέφυγε της σύλληψης και καταζητείται. 
 
Σε έρευνα που διενεργήθηκε εντός του ταξί, εντοπίστηκε χρηματικό ποσό και άλλα τεκμήρια, τα οποία παραλήφθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις.
Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση, ενώ οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης τους.

Δειτε Επισης

Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του εδώ και δύο μέρες 38χρονος Τούρκος
Ανήλικος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του-Ζητά πληροφορίες η Αστυνομία
Καταζητούμενοι από την Interpol εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα
Τους έπιασαν να οδηγούν αυτοκίνητο στο οποίο τοποθετήθηκε μηχανή κλεμμένου οχήματος
Θεώρησε πως θα έστελνε λανθασμένα μηνύματα στην κοινωνία το Εφετείο εάν ανέστελλε την ποινή του 82χρονου
Επιτέθηκαν σε 26χρονο, του άρπαξαν την τσάντα και τον έριξαν στο έδαφος
Δεκτή από το Εφετείο η έφεση του Γ. Εισαγγελέα για έκδοση Ρωσογερμανού υπηκόου
Λίστα 100 ατόμων με πλαστά πτυχία έδωσε ο Όζερσαϊ στην «αστυνομία»
Στήριξη στον Νίκο Λοϊζίδη από Συμβούλιο Γραμματειακού Προσωπικού ΙΣΟΤΗΤΑΣ
Ποινή φυλάκισης δύο ετών σε 29χρονο για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών