Εμπόριο ναρκωτικών με dealers δύο γυναίκες-Επιδρομή στην οικία τους και συλλήψεις

Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα πέρασε η Αστυνομία στη Λεμεσό για υπόθεση ναρκωτικών, μετά τον εντοπισμό περίπου ενός κιλού κοκαΐνης.
 
Συγκεκριμένα, οι συλληφθέντες είναι δύο γυναίκες 68 και 40 ετών και δύο άνδρες 56 και 20 ετών, εκ των οποίων ο ένας αλλοδαπός.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, η σύλληψη τους προέκυψε μετά από πληροφορίες ότι οι δύο γυναίκες κάνουν εμπόριο ναρκωτικών. Αμέσως στήθηκε επιχείρηση από την ΥΚΑΝ Λεμεσού και μέλη της υπηρεσίας έθεσαν υπό παρακολούθηση τα σπίτια όπου διαμένουν η 68χρονη και η 40χρονη.

Κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης, δύο πρόσωπα ηλικίας 56 και 20 ετών, θεάθηκαν να εξέρχονται από την οικία της 68χρονης και με αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 56χρονος, να μεταβαίνουν στην οικία της 40χρονης. Μετά από πάροδο μερικών λεπτών, 56χρονος και 20χρονος θεάθηκαν να εξέρχονται της οικίας, έχοντας στην κατοχή τους μια χάρτινη σακούλα και να εισέρχονται στο αυτοκίνητο.

Σε μικρή απόσταση από την οικία της 40χρονης, το όχημα στο οποίο επέβαιναν 56χρονος και 20χρονος, ανακόπηκε από τα μέλη της Αστυνομίας, για έλεγχο.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκε στην κατοχή του 20χρονου, ποσότητα κοκαΐνης βάρους 425 γραμμαρίων περίπου. Κάτω από τη θέση του οδηγού, εντοπίστηκε τσαντάκι, το οποίο φαίνεται να ανήκει στον 56χρονο, εντός του οποίου ανευρέθηκαν τέσσερις μικρές συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν κοκαΐνη.

Επίσης, από τη συνέχιση της έρευνας στο αυτοκίνητο, εντοπίστηκαν συνολικά άλλες 149 μικρές συσκευασίες, που περιείχαν κοκαΐνη, μια ζυγαριά ακριβείας, με ίχνη άσπρης ουσίας και το χρηματικό ποσό των €10,330.

Εναντίον των τεσσάρων προσώπων εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Τη σύλληψή τους ακολούθησαν έρευνες στις οικίες τους, όπου εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια. Στην οικία της 40χρονης, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 350 γραμμαρίων καθώς και 18 πλήρη στρατιωτικά φυσίγγια.

Οι τέσσερις ύποπτοι συνελήφθησαν δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων για υπόθεση εισαγωγής και κατοχής ναρκωτικών, κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες πράξεις καθώς και παράνομη κατοχή εκρηκτικών υλών.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση, ενώ οι ύποπτοι τέθηκαν υπό οκταήμερη κράτηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πέντε νέες κάμερες σε λειτουργία στη Λεμεσό από τη Δευτέρα-Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Ανάκληση όλων των αδειών για ρίψη πυροτεχνημάτων ζήτησε η Παναγιώτου-Καταζητείται ένα άτομο για τη φωτιά στην Πάφο
LIVE: Κατέθεσαν τις υποψηφιότητες τους Τορναρίτης και Προύντζος-Το όραμα τους για τον δήμο Λευκωσίας
Κατασχέθηκαν προϊόντα ελεγχόμενων φαρμακευτικών και ναρκωτικών μετά από έρευνα σε κατάστημα
Ένταλμα σύλληψης εναντίον ενός προσώπου-Προκάλεσε τη φωτιά μετά από ρίψη πυροτεχνημάτων
Οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ στο αντίθετο ρεύμα στον αυτοκινητόδρομο
Πιθανόν από ρίψη πυροτεχνημάτων προκλήθηκε η φωτιά σε δύσβατη περιοχή στην Πάφο
ΗΠΑ για τον ανθρωπιστικό διάδρομο-«Σε ετοιμότητα τα σκάφη να ξεκινήσουν όταν δοθεί η εντολή»
ΟΗΕ: Ο θαλάσσιος διάδρομος μέσω της Κύπρου βοήθησε, αλλά δεν αρκεί για την παράδοση μέσω ξηράς