Έσπασε και παραδέχθηκε πως δεν πήγε στρατό ο 23χρονος-Τι έδειξε ο βαλλιστικός

Εξελίξεις σηματοδοτούνται γύρω από την υπόθεση της οικογενειακής τραγωδίας, που εκτυλίχθηκε στο χωριό Κλαυδιά, όπου 23χρονος σκότωσε την 21χρονη αδελφή του Μαρία Χάρπα, η οποία ήταν δύο μηνών έγκυος και έσβησε ανήμερα των γενεθλίων της.
 
Σύμφωνα με έγκυρες αστυνομικές πηγές του REPORTER, ενώ ο 23χρονος ισχυρίζετο ότι είχε πάει στο στρατό κι όταν επέστρεφε καθάριζε το όπλο του αυτό εκπυρσοκρότησε, σε νέα του κατάθεση αποκάλυψε στις Αρχές την αλήθεια.
 
Όπως πληροφορούμαστε, ο 23χρονος ομολόγησε πως τελικά δεν είχε πάει στρατό, αλλά προέβαλε αυτό τον ισχυρισμό, καθώς φοβήθηκε μετά τη σύλληψη του κι αφού το ίδιο ψέμα, το είχε πει στη μητέρα του, για να αποφύγει να πάει δουλειά μαζί της στη μάντρα.
 
Η αλλαγή της κατάθεσης του, σύμφωνα με πηγές του REPORTER, ήταν μονόδρομος, αφού οι ανακριτές είχαν στα χέρια τους τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα που έδειχναν ότι δεν είχε οποιαδήποτε επαφή και κατέρριπταν τον ισχυρισμό του.
 
Την ίδια ώρα, ο βαλλιστικός έλεγχος, έδειξε πως όντως το όπλο που καθάριζε ο 23χρονος, έπαθε εμπλοκή, ωστόσο οι έρευνες γύρω από το συμβάν συνεχίζονται, αφού υπάρχουν κι άλλα κενά σημεία, στα οποία πρέπει να δοθούν απαντήσεις, με τους ανακριτές να μην έχουν καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα.
 
Παράλληλα, από τις έρευνες διαπιστώθηκε πως τα μπροστινά φρένα του οχήματος της άτυχης Μαρίας ήταν κομμένα, με τον 23χρονο να παραδέχεται ότι αυτός τα έκοψε, καθώς είχε εκνευριστεί με το γεγονός ότι του είχε ξεφουσκώσει τα λάστιχα του αυτοκινήτου του την ίδια μέρα.
 
Ο ισχυρισμός του, για τα ξεφούσκωτα λάστιχα, επιβεβαιώνεται, αφού μετά από εξετάσεις διενεργήθηκαν, ο 23χρονος διαφαίνεται να μεταβαίνει σε συγκεκριμένο πρατήριο βενζίνης και να φουσκώνει τα λάστιχά του.
 
Ερωτηθείς αν το κίνητρο του ήταν να τη σκοτώσει, απάντησε κατηγορηματικά όχι, προβάλλοντας ισχυρισμό ο οποίος έπεισε τους ανακριτές.
 
Το ΤΑΕ Λάρνακας, αξιολογεί και λαμβάνει υπόψη το όλο συμβάν, ωστόσο θεωρεί απομακρυσμένο το σενάριο να κρύβεται οτιδήποτε πίσω από αυτό.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Στις 18 Απριλίου απαντά η 47χρονη σε κατηγορίες για κλοπές μέσω καρτών paysafe
Δείχνει παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων λόγω της διχοτόμησης η έκθεση των ΗΕ-Υποδείξεις για τα οδοφράγματα
Μη διενέργεια ελέγχου σε όλες τις περιπτώσεις εσόδων της ΓΔ Ανάπτυξης διαπιστώνει η Ελεγκτική
Ο πρώην μεγιστάνας των κρυπτονομισμάτων Σαμ Μπάνκμαν-Φριντ καταδικάστηκε σε 25 χρόνια φυλάκισης
«Δεν έδωσε άδεια Ευρωπαϊκός οργανισμός για ηλεκτρική διασύνδεση Τουρκίας-ψευδοκράτους»
Κακοκαιρία στην Ισπανία-Νεκροί δύο άνθρωποι που παρασύρθηκαν από τα κύματα
«Οι ΗΠΑ δεν διαβίβασαν στη Ρωσία όλα τα στοιχεία για την προετοιμασία της τρομοκρατικής στη Μόσχα»
BINTEO: Μαθητής συγκινεί... Ξυρίζει το κεφάλι του για να συμπαρασταθεί σε καρκινοπαθή καθηγήτρια
Κατηγορεί ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ για λαϊκισμό το ΔΗΚΟ στον απόηχο των αντιδράσεων για τα μέτρα
Κυπριακό, ελληνοτουρκικά, ευρωεκλογές, συζήτησαν Καρογιάν-Κουτσούμπας