Απόπειρα φόνου εναντίον του 34χρονου που βρέθηκε μαχαιρωμένος-Γνωστός στις Αρχές

Ανθρωποκυνηγητό εξαπέλυσε η Αστυνομία, για τον εντοπισμό του δράστη που μαχαίρωσε τον 34χρονο ομογενή, γύρω στις πέντε το απόγευμα στην περιοχή Τάφοι των Βασιλέων στην Πάφο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΕΚΤΑΚΤΟ: Μαχαιρωμένος και αιμόφυρτος βρέθηκε άνδρας-Σε κινητοποίηση η Αστυνομία

Μέλη της Αστυνομίας χτενίζουν την περιοχή, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τον δράστη ή τους δράστες και να τους περάσουν χειροπέδες.
 
Παράλληλα η σκηνή που μαχαιρώθηκε το θύμα παραμένει αποκλεισμένη και μέλη της Αστυνομίας προχωρούν με περισσυλλογή τεκμηρίων, ενώ αναζητούν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, ώστε να διαπιστώσουν τι ακριβώς είχε συμβεί.
 
Την ίδια ώρα, το θύμα που είχε εντοπιστεί αιμόφυρτο από πολίτες και διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, διαπιστώθηκε ότι φέρει τρία τραύματα, στην κοιλιά, στο θώρακα και στα χέρια από αιχημό αντικείμενο.
 
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 34χρονος είναι πρόσωπο που απασχόλησε στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.  
 
Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση απόπειρας φόνου, ωστόσο είναι άγνωστο εάν πρόκειται για προμελετημένο έγκλημα ή κατά πόσον το θύμα είχε συναντηθεί με πρόσωπο ή πρόσωπα και κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους ανασύρθηκαν μαχαίρια.
Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Νίκο Πενταρά, το περιστατικό συνέβη σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην περιοχή της Κάτω Πάφου. Ο κ. Πενταράς είπε πως δύο αλλοδαποί, φέρονται να είχαν διαφορές και να αποπειράθηκαν να τις επιλύσουν δια της βίας, προσθέτοντας πως ο δράστης τραυμάτισε το θύμα.
  
Η κατάσταση του 34χρονου χαρακτηρίζεται από τους θεράποντες ιατρούς σοβαρή, αλλά εκτός κινδύνου και αναμένεται να εισαχθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Πάφου για περαιτέρω νοσηλεία.
 
Ο Αστυνομικός Διευθυντής Πάφου ανέφερε πως βρίσκεται στο αρχικό στάδιο των εξετάσεων, εκτιμώντας πως οι έρευνες βρίσκονται σε καλό δρόμο. Η Αστυνομία συνέλεξε από τη σκηνή διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό του ή των δραστών.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που ένοπλος εισβάλλει σε εκκλησία και προσπαθεί να πυροβολήσει ιερέα
Δύο πυροσβεστικά ελικόπτερα και δεκαοκτώ μέλη έστειλε στην Κύπρο η Ιορδανία
Επιστρέφει στην Κύπρο η Ολγκίν-Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ σε χωριστές συναντήσεις την Τετάρτη
Στην Κύπρο αποστολή από την Ιορδανία για ενίσχυση των πτητικών μέσων αεροπυρόσβεσης
Καμία πρόοδος στις διαπραγματεύσεις Ισραήλ και Χαμάς-Επιχείρηση απομάκρυνσης αμάχων από τη Ράφα
Χειροπέδες σε άλλους δύο για το «Δημητρούι»-Ο ένας κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών
Ψάχνουν τα αίτια της τραγωδίας ανήμερα του Πάσχα-Έφυγαν με διαφορά τρία χρόνια μάνα και γιος
Με νομοσχέδιο εντάσσει τη «Γαλάζια Πατρίδα» στα σχολεία ο Ερντογάν-Αντιδρά η αντιπολίτευση
Μαύρο Πάσχα, νεκρός ο 30χρονος Ευτύχιος-Μετωπική σύγκρουση της μοτοσικλέτας του με όχημα
Η μάχη της πρωτιάς και οι διαφορετικές αφετηρίες του ΔΗΣΥ και του ΑΚΕΛ