Ερωτήματα για την απόδραση 32χρονου από κρατητήρια-Συνελήφθη για απαγωγή και βιασμό

Ερωτήματα προκύπτουν γύρω από την απόδραση 32χρονου από τα αστυνομικά  κρατητήρια του Αστυνομικού Σταθμού Ομορφίτας, ο οποίος από χθες βράδυ δεν έχει εντοπιστεί.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Απέδρασε κρατούμενος από κρατητήρια-Ζήτησε τσάι, έσπρωξε αστυνομικό και πήδηξε από το παράθυρο
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος Ινδός συνελήφθη στις 26 Μαρτίου για υπόθεση απαγωγής, βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης.

Όπως είχε μεταδώσει ο REPORTER, ο 32χρονος κρατούμενος, χθες λίγο πριν τις έντεκα το βράδυ, ζήτησε τσάι από τα μέλη της Αστυνομίας διότι, όπως είπε, δεν αισθανόταν καλά. Όταν ο αστυνομικός πήγε να του δώσει το τσάι, αυτός τον έσπρωξε και βγήκε εκτός κελιού.
 
Στη συνέχεια ο Ινδός, κατευθύνθηκε προς την κουζίνα και κατάφερε να βγει εκτός του σταθμού από το παράθυρο της κουζίνας και να διαφύγει.
 
Γύρω από την απόδραση δημιουργούνται ερωτήματα, ως προς τον τρόπο που κατάφερε να διαφύγει και ως προς τον αριθμό των μελών που βρίσκονταν κατά τον ουσιώδη χρόνο στο σταθμό, με τον Αρχηγό Αστυνομίας να ζητά έκθεση γεγονότων, η οποία αναμένεται να ετοιμαστεί εντός της ημέρας, ώστε να διαπιστωθούν οι συνθήκες της απόδρασης και κατά πόσο προκύπτουν πειθαρχικά αδικήματα.  

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας 

Η Αστυνομία καταζητεί το πιο κάτω εικονιζόμενο πρόσωπο, ο οποίος απόδρασε από νόμιμη κράτηση, γύρω στις 11.00 το βράδυ της Τετάρτης, 6 Μαΐου, 2020, στην Λευκωσία.

Ο καταζητούμενος ονομάζεται Satinder Singh, είναι ηλικίας 32 χρόνων και κατάγεται από την Ινδία. Αυτός περιγράφεται ως μελαχρινός, ισχυρής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.75μ. περίπου, με κοντά, μαύρα μαλλιά και κοντά γένια, ενώ φορούσε αθλητική φόρμα, γκρίζου χρώματος, φούτερ, γκριζόμαυρου χρώματος και αθλητικά παπούτσια, μαύρου χρώματος.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Δειτε Επισης

Ξάφριζε δωμάτια του ξενοδοχείου που εργαζόταν-Χειροπέδες σε 30χρονο, επιτέθηκε σε αστυνομικούς
Ένορκες δηλώσεις πολιτών για τις €807.000 στον μονάχο-Ολοκληρώθηκαν δύο από τις διερευνώμενες υποθέσεις
Απορρίφθηκε αίτηση Γενικού Εισαγγελέα σε απόφαση απαλλοτρίωσης γης
Τουρίστες βγήκαν για περίπατο και βρήκαν σε σακούλα εκατοντάδες κροτίδες
Έφυγε… κύριος ως επισκέπτης από τις Κεντρικές ο δραπέτης-Έτσι τους πήρε στον ύπνο
Υπόδικος για υπόθεση εισαγωγής μεθαμφεταμίνης ο δραπέτης των Κεντρικών-Ερωτήματα για το πώς ξέφυγε όλων των μελών
Aπέδρασε κρατούμενος από τις Κεντρικές Φυλακές
Πληρώνει τελικά επιπλέον τόκους €4.220.000 με απόφαση Δικαστηρίου η ΚΔ για ακίνητο στη Λάρνακα
Νέα διαδικασία στο Δικαστήριο για την υπόθεση της Ευδοκίας Λοΐζου-Δεν καταβάλλει τις αποζημιώσεις το ΡΙΚ
Ανακοινώθηκαν στατιστικά για τις προσφυγές του Διοικητικού Δικαστηρίου