Απέδρασε κρατούμενος από κρατητήρια-Ζήτησε τσάι, έσπρωξε αστυνομικό και πήδηξε από το παράθυρο

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές από χθες το βράδυ, όταν κρατούμενος στα κρατητήρια του Αστυνομικού Σταθμού Ομορφίτας, κατάφερε να αποδράσει.
 
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, 32χρονος κρατούμενος από την Ινδία, ζήτησε τσάι από τα μέλη της Αστυνομίας διότι, όπως είπε, δεν αισθανόταν καλά. Όταν ο αστυνομικός πήγε να του δώσει το τσάι, αυτός τον έσπρωξε και βγήκε εκτός κελιού.
 
Στη συνέχεια ο Ινδός, κατευθύνθηκε προς την κουζίνα και κατάφερε να βγει εκτός του σταθμού από το παράθυρο της κουζίνας.
 
Η απόδραση του κρατούμενου, έγινε γύρω στις 10 και 45 χθες βράδυ και σήμανε συναγερμό στις Αρχές, με τα μέλη της Αστυνομίας να εξαπολύουν ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό του.
 
Σημειώνεται πως η φωτογραφία του δεν δόθηκε άμεσα στη δημοσιότητα και δεν εκδόθηκε επίσημη ανακοίνωση, πράγμα το οποίο έγινε λίγο πριν της εννέα το πρωί.
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας 
Η Αστυνομία καταζητεί το πιο κάτω εικονιζόμενο πρόσωπο, ο οποίος απόδρασε από νόμιμη κράτηση, γύρω στις 11.00 το βράδυ της Τετάρτης, 6 Μαΐου, 2020, στην Λευκωσία.

Ο καταζητούμενος ονομάζεται Satinder Singh, είναι ηλικίας 32 χρόνων και κατάγεται από την Ινδία. Αυτός περιγράφεται ως μελαχρινός, ισχυρής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.75μ. περίπου, με κοντά, μαύρα μαλλιά και κοντά γένια, ενώ φορούσε αθλητική φόρμα, γκρίζου χρώματος, φούτερ, γκριζόμαυρου χρώματος και αθλητικά παπούτσια, μαύρου χρώματος.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Καταζητούμενοι από την Interpol εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα
Τους έπιασαν να οδηγούν αυτοκίνητο στο οποίο τοποθετήθηκε μηχανή κλεμμένου οχήματος
Θεώρησε πως θα έστελνε λανθασμένα μηνύματα στην κοινωνία το Εφετείο εάν ανέστελλε την ποινή του 82χρονου
Επιτέθηκαν σε 26χρονο, του άρπαξαν την τσάντα και τον έριξαν στο έδαφος
Δεκτή από το Εφετείο η έφεση του Γ. Εισαγγελέα για έκδοση Ρωσογερμανού υπηκόου
Λίστα 100 ατόμων με πλαστά πτυχία έδωσε ο Όζερσαϊ στην «αστυνομία»
Στήριξη στον Νίκο Λοϊζίδη από Συμβούλιο Γραμματειακού Προσωπικού ΙΣΟΤΗΤΑΣ
Ποινή φυλάκισης δύο ετών σε 29χρονο για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών
Αναβλήθηκε η διαδικασία της εξέτασης για ακύρωση δέσμευσης περιουσίας των μοναχών
Απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία το αίτημα για αναστολή ποινής στον 82χρονο-Διαφώνησε ο πρόεδρος του Εφετείου