Σπουδαίος εθελοντής και φιλάνθρωπος ο άτυχος Πάνος-Θρήνος στους μοτοσικλετιστές

Φτωχότερη είναι από σήμερα η οικογένεια των οργανωμένων μοτοσικλετιστών στην Κύπρο αφού ο άτυχος μοτοσικλετιστής, Παναγιώτης Καρανικόλας που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι στην Μουτταγιάκα ήταν μέλος των «Ενωμένων Μοτοσικλετιστών Κύπρου».
 
Σύμφωνα με άτομα από το περιβάλλον του άτυχου Πάνου, επρόκειτο για ένα άνθρωπο που είχε να επιδείξει πλούσιο φιλανθρωπικό και εθελοντικό έργο και που συμμετείχε ακούραστα σε κάθε δράση που αναλάμβαναν οι United Bikers βοηθώντας συνανθρώπους μας που το είχαν ανάγκη σε κάθε γωνιά της Κύπρου.
«Ενημερωθήκαμε πριν από λίγο για τον θάνατο στην άσφαλτο, ενός πολύ σπουδαίου εθελοντή και συνεργάτη. Ο Πάνος, μοτοσικλετιστής των United Bikers έφυγε για το μεγάλο ταξίδι. Εκ μέρους του Προέδρου μας, του προσωπικού και των μελών του #REACTION εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας προς την οικογένεια του αγαπητού Πάνου», αναφέρει σε σχετική ανάρτηση ο Μη Κυβερνητικός Οργανισμός Reaction.

Ο άτυχος Πάνος έχασε τη ζωή του όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται,  έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του με αποτέλεσμα να εκτιναχθεί στην άσφαλτο, ενώ η μοτοσικλέτα του κατέληξε σε παρακείμενο χωράφι.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, το οποίο παρέλαβε τον 62χρονο και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.
Σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος της τροχαίας Λεμεσού Μιχάλης Μιχαήλ, ανέφερε ότι, «ενώ ο 62χρονος οδηγούσε την μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα με κατεύθυνση ανατολικά, στον αυτοκινητόδρομο, στην έξοδο Μουτταγιάκας απώλεσε τον έλεγχο της με αποτέλεσμα αυτή να συρθεί και να καταλήξει σε χωράφι».

Σημείωσε πάντως, ότι ο άτυχος 62χρονος φαίνεται να φορούσε το προστατευτικό κράνος, πλην όμως από κάποιες περιστατικές μαρτυρίες και εξετάσεις που εξασφαλίσαμε φαίνεται να είχε αρκετή ταχύτητα».

Κληθείς να απαντήσει ως προς το κατά πόσον πρόθεση του ήταν να βγει από την έξοδο, ο κ. Μιχαήλ σημείωσε ότι, «αυτό δεν το γνωρίζουμε θα είναι αποτέλεσμα διερεύνησης που θα ακολουθήσουν για να μπορέσουμε να καταλήξουμε».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του εδώ και δύο μέρες 38χρονος Τούρκος
Ανήλικος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του-Ζητά πληροφορίες η Αστυνομία
Καταζητούμενοι από την Interpol εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα
Τους έπιασαν να οδηγούν αυτοκίνητο στο οποίο τοποθετήθηκε μηχανή κλεμμένου οχήματος
Θεώρησε πως θα έστελνε λανθασμένα μηνύματα στην κοινωνία το Εφετείο εάν ανέστελλε την ποινή του 82χρονου
Επιτέθηκαν σε 26χρονο, του άρπαξαν την τσάντα και τον έριξαν στο έδαφος
Δεκτή από το Εφετείο η έφεση του Γ. Εισαγγελέα για έκδοση Ρωσογερμανού υπηκόου
Λίστα 100 ατόμων με πλαστά πτυχία έδωσε ο Όζερσαϊ στην «αστυνομία»
Στήριξη στον Νίκο Λοϊζίδη από Συμβούλιο Γραμματειακού Προσωπικού ΙΣΟΤΗΤΑΣ
Ποινή φυλάκισης δύο ετών σε 29χρονο για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών