Θρήνος για την 21χρονη Μαρία… Οδυνηρό τέλος στην αρχή των ονείρων της

Φτωχά τα λόγια να περιγράψουν το μέγεθος της οικογενειακής τραγωδίας που εκτυλίχθηκε στην κοινότητα Κλαυδιών στη Λάρνακα, με θύμα και θύτη δύο αδέρφια.
 
Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις έξι το απόγευμα, όταν ο 23χρονος, ενώ είχε στην κατοχή του το τυφέκιο της Εθνικής Φρουράς G-3, όπως ισχυρίστηκε, αυτό εκπυρσοκρότησε, με αποτέλεσμα η 21χρονη αδελφή του, Μαρία Χάρπα, να πέσει νεκρή από τη θανατηφόρα σφαίρα που δέχθηκε στο κεφάλι.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Χειροπέδες στον 23χρονο-Ο ισχυρισμός για βολή και το SMS διακίνησης που έφερε σύλληψη
Η άτυχη Μαρία, σήμερα γιόρταζε τα 21α της γενέθλιά της και ο αρραβωνιαστικός της, της επιφύλασσε μια έκπληξη. Της έκανε πρόταση γάμου και άρχισαν να ονειρεύονται μαζί ένα κοινό μέλλον. Μάλιστα, ακόμη μεγαλύτερο συγκλονισμό προκαλεί το γεγονός ότι η άτυχη 21χρονη ήταν έγκυος, δύο μηνών.
Όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά
Αυτόπτης μάρτυρας της τραγωδίας που εκτυλίχθηκε η μητέρα των δύο αδελφών, η οποία υπέστη σοκ, αφού δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπαν τα μάτια της. Το ένα της παιδί να πυροβολεί το άλλο, με την κόρη της να πέφτει νεκρή.
 
Ο 23χρονος ισχυρίστηκε ότι καθάριζε το όπλο του αφού είχε επιστρέψει από τον στρατό, ωστόσο ο ισχυρισμός του εγείρει ερωτήματα στους ανακριτές, λόγω του γεγονότος πως εδώ και σχεδόν δύο μήνες οι έφεδροι δεν πηγαίνουν για υπηρεσία στην Ε.Φ. λόγω των έκτακτων μέτρων, για περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.
Ως εκ τούτου, η Αστυνομία αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά και διερευνά της συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το περιστατικό, ενώ άρχισε τη λήψη καταθέσεων από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον της οικογένειας.
Στη σκηνή, κλήθηκαν για αυτοψία οι ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους, Νικόλας Χαραλάμπους, Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ο Θανάσης στραγγαλίστηκε, το Κράτος Δικαίου ξεφτιλίστηκε-Υπάρχει ευθιξία για ανάληψη ευθυνών;
Με προεκτάσεις η απόφαση για Θανάση-«Εισαγγελία και Αστυνομία ήθελαν από την αρχή να αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια»
Προτεραιότητα η δημόσια τάξη-«Οι πολίτες όχι μόνο πρέπει να αισθάνονται αλλά και να είναι ασφαλείς»
Απουσιάζει 14χρονος από τον χώρο διαμονής του-Ζητά πληροφορίες η Αστυνομία
Το Σάββατο αποφασίζει το Δικαστήριο για τους τρεις συλληφθέντες για 20 διαρρήξεις και κλοπές
Τι τραγικό... Έφτασαν τη μάνα του Θανάση στο σημείο να χαίρεται που αποδείχθηκε δολοφονία....
Σ. Μάτσας στον REPORTER: «Μπορούν να διατυπωθούν ποινικές ευθύνες ακόμη και τώρα για τον Θανάση»
Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στην κοινότητα Ανάγυιας
Υπεραμύνεται των ενεργειών στον Άγιο Σίλα ο Σύνδεσμος Πυροσβεστών
Ακόμα και μετά την απόφαση του ΕΔΑΔ επέμεναν ότι δεν επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια