Καταγγελία για αρπαγή παιδιών-«Το μωρά έπαθαν σοκ, φώναζαν και τρέξαμε»

Καταγγελία για αρπαγή παιδιών σε γειτονιά στη Χλώρακα, βρίσκεται ενώπιον της Αστυνομίας, η οποία προχώρησε σε δύο συλλήψεις, χάρη στην άμεση επέμβαση δύο ιδιωτικών φρουρών, εκ των οποίων ο ένας είχε αντιληφθεί όχημα με δύο αλλοδαπούς που πλησίασε τα παιδιά που πήγαιναν βόλτα με τα ποδήλατα τους.
 
Όπως ανέφερε ο ένας εκ των δύο μαρτύρων μιλώντας στον REPORTER, ένας ιδιωτικός φρουρός που βρισκόταν στο δημοτικό σχολείο, είδε ένα αυτοκίνητο να περνά 2-3 φορές από το σημείο. Όταν ρώτησε κάποιες κοπέλες για το συγκεκριμένο όχημα, τότε αυτές του απάντησαν πως «έχει μέρες που περνά και πειράζει κοπέλες και μωρά».
 
Ακολούθως, από το σημείο περνούσαν με τα ποδήλατα τους δύο ανήλικα παιδιά, ηλικίας 7 και 13 ετών, και σε κάποια στιγμή το αυτοκίνητο με τα δύο πρόσωπα, σταμάτησε δίπλα τους, και σύμφωνα με την καταγγελία, επιχείρησε να αρπάξει το ένα παιδί.
 
«Τότε το πιο μεγάλο μωρό, άρχισε να φωνάζει του άλλου να κάνει πιο γρήγορα με το ποδήλατο του. Ο φρουρός άκουσε τις φωνές και έτρεξε προς το μέρος τους και το αυτοκίνητο έφυγε αλλά πήρε τα νούμερα του. Αμέσως με πήρε τηλέφωνο και πήγα στην περιοχή και ψάχναμε το αυτοκίνητο. Στα πέντε λεπτά το βρήκαμε από την απέναντι πλευρά και πήγαμε. Όταν προσπάθησε να φύγει το ανακόψαμε και καταφέραμε να τους ακινητοποιήσουμε. Πήραμε αμέσως την Αστυνομία και ήρθε στο σημείο και πήραμε και τους συγγενείς του μωρού. Τα μωρά έπαθαν σοκ, έκλαιγαν. Είναι όμως καλά, ευτυχώς».
 
Στο σημείο έφθασε η Αστυνομία, όπου διαπίστωσε πως πρόκειται για δύο Σύριους, οι οποίοι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο Τμήμα για ανάκριση, ενώ αναμένεται να ληφθούν καταθέσεις από τους ιδιωτικούς φρουρούς που κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν και να προστατεύσουν τα παιδιά.
 
Η Αστυνομία επιβεβαιώνει τη σύλληψη των δύο αλλοδαπών και διερευνά τους λόγους που πλησίασαν τα παιδιά, τα οποία επίσης αναμένεται να δώσουν κατάθεση ώστε να εξακριβωθούν οι συνθήκες γύρω από τις οποίες έγινε το περιστατικό και εάν πρόθεση τους ήταν να αρπάξουν τα παιδιά. 

Δειτε Επισης

Συνελήφθησαν εννέα άτομα στο Τατζικιστάν ως ύποπτα για την πολύνεκρη επίθεση στη Μόσχα
Ζητούν ακύρωση της διαδικασίας για τη Μονή Αββακούμ οι μοναχοί-Το υπόμνημα στην Ιερά Σύνοδο
Κάθειρξη 10 ετών σε 67χρονο για βιασμό 61χρονης-Την κτύπησε και την κακοποίησε
Καταγγελία για κακοποίηση ηλικιωμένου από τη σύζυγό του-Ενήμερες και οι ΥΚΕ
Παρουσίασε το σχέδιο με τις 50 δράσεις για την κοινωνική ένταξη των μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Ομόφωνα ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας-Της επιβλήθηκε ισόβια κάθειρξη
Πρόστιμα 80,000 ευρώ σε παροχείς για καταχρήσεις στο ΓεΣΥ-Πέραν των 350 διερευνήσεων
Ένοχος ο Ηλίας Μίχος για το βιασμό της 12χρονης-Αθώα η μητέρα
ΒΙΝΤΕΟ: Επεισόδια κατά τη μεταγωγή του Μίχου και των άλλων κατηγορουμένων στην υπόθεση Κολώνου
Για πρόσκληση Γκουτέρες σε Τατάρ για συνάντηση κάνουν λόγο τα κατεχόμενα