Οκτώ συλλήψεις για την εν ψυχρώ δολοφονία του 20χρονου-Ψάχνουν άλλους δύο

Ραγδαίες εξελίξεις γύρω από το άγριο φονικό με θύμα 20χρονο από τη Συρία, που διαπράχθηκε το βράδυ της Παρασκευής και το άψυχο σώμα του εντοπίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου, στην παραλία «Βρέξη» στην Χλώρακα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Και δεύτερο όχημα στο επίκεντρο για τον φόνο 20χρονου-Ανακρίθηκε ο ιδιοκτήτης
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώπιον των Αρχών υπάρχουν μαρτυρίες που ξεκαθαρίζουν το σκηνικό γύρω από την υπόθεση, ενώ μετά από αξιολόγηση συγκεκριμένων στοιχείων, οι ανακριτές εξέδωσαν άλλα οκτώ εντάλματα σύλληψης.
 
Όλα τα πρόσωπα αφού εντοπίστηκαν φόρεσαν χειροπέδες και οδηγήθηκαν στο Τμήμα για ανάκριση, ενώ δύο εξ αυτών είναι οι δύο που είχαν μεταβεί αργότερα μόνοι τους στο νοσοκομείο, με τραύματα από μαχαίρι, όπου είχαν ενημερώσει για το τι είχε προηγηθεί και πως ένας ομοεθνής τους είναι βαριά τραυματισμένος.
 
Την ίδια ώρα, συνεχίζουν να καταζητούνται οι Walid Al Moustafa 22 ετών και Tarek Haj Halaf 25 ετών, με τον πρώτο να φέρεται ως το πρόσωπο που τραυμάτισε θανάσιμα τον 20χρονο.
Στο μεταξύ, στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκονται και δύο οχήματα που φαίνεται να χρησιμοποιήθηκαν από τους δράστες. Το ένα εντοπίστηκε στην περιοχή του χωριού Λέμπα και το δεύτερο όχημα εντοπίστηκε στην περιοχή κοινότητας της Επαρχίας Πάφου. Και στα δύο οχήματα εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος.
 
Ο ιδιοκτήτης του πρώτου οχήματος, ανακρινόμενος ανέφερε πως του ζητήθηκε το αυτοκίνητο που διαθέτει από ομοεθνή του και ο ίδιος έδωσε την συγκατάθεση του.
 
Όπως ανέφερε, δεν γνώριζε οτιδήποτε για την συμπλοκή αλλά από τις έρευνες της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι το άτομο που ζήτησε το όχημα από τον ιδιοκτήτη συμμετείχε στην συμπλοκή.  

Στο πλαίσιο του ανακριτικού έργου έχουν κληθεί αρκετοί για κατάθεση, ενώ και δεύτερο όχημα εντοπίστηκε στην περιοχή κοινότητας της Επαρχίας Πάφου που εκτιμάται από την Αστυνομία, ότι ανήκει σ` ένα από τα  άτομα που συμμετείχαν στην συμπλοκή.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Οι κηλίδες αίματος οδήγησαν στο πτώμα-Έκρυψαν τη σορό του 20χρονου οι δράστες
 
Επίσης από τις μέχρι στιγμής έρευνες η Αστυνομία εκτιμά πως τον 20χρονο παγίδευσαν συμπατριώτες του στην  περιοχή της παραλίας της «Βρέξης» στην Χλώρακα, ενώ κάποιοι εξ αυτών των μετέφεραν εκεί.

Δειτε Επισης

«Νομίζω ότι θα ξαναέβρω την ευτυχία μου»-Τα πρώτα λόγια του παππού μετά την αποφυλάκιση
Κέρδισε έφεση κατά της ΕΠΑ η Cyta για επιβολή διοικητικού προστίμου €663.000
Τέσσερις οι συλληφθέντες για «Δημητρούι» που προσφεύγουν στο Εφετείο-Οι βασικοί άξονες της έφεσης
Τέλος στην Οδύσσεια του παππού Χρύσανθου-Αφέθηκε ελεύθερος μετά την απονομή χάριτος
Άλλη μια τραγωδία στην άσφαλτο-Νεκρός ο 61χρονος Πολύκαρπος Μιχαήλ
Ανέλυσε στους ομολόγους του τις στοχευμένες ενέργειες της Κύπρου για επιστροφές μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Ζητούν από τον Ταμασού να αποσαφηνίσει εάν αναγνωρίζει δεδικασμένο οι δικηγόροι των μοναχών
Πρόταση ΔΗΠΑ για αποποίηση δικαιώματος επαγγελματικής δραστηριότητας από βουλευτές
Δίνεται τελικά προεδρική χάρη στον 82χρονο παππού-Συνυπογράφει το αίτημα Χριστοδουλίδη η Εισαγγελία
Οργή συγγενών για τις ποινές χάδι στους έξι ένοχους για τη φωτιά στο Μάτι-Πέταξαν καρέκλες στην έδρα