Άγρια συμπλοκή στο Στρόβολο-Ανασύρθηκαν όπλα και... σμίλες

Σε απίστευτο καυγά, εν μέσω καραντίνας, με ρίψη πυροβολισμων εξελίχθηκε η προσπάθεια κάποιων να μπουκάρουν σε πολυκατοικία στον Στρόβολο. 
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, όλα ξεκίνησαν γύρω στις 20:45, όταν 49χρονος που επέστρεφε στο σπίτι του, αντιλήφθηκε δύο πρόσωπα να κλωτσούν την εξώπορτα πολυκατοικίας που βρίσκεται δίπλα από αυτήν που διαμένει.
 
Ο 49χρονος πλησίασε τα δύο πρόσωπα και τους ρώτησε τι συμβαίνει. Ένας από αυτούς προσέγγισε το όχημα του 49χρονου και άρχισε να το κλωτσά, ενώ στη συνέχεια οι δύο άγνωστοι τράπηκαν σε φυγή με όχημα, που βρισκόταν πλησίον του σημείου και στο οποίο επέβαιναν άλλα δύο πρόσωπα.
 
Μετά από περίπου 35-40 λεπτά οι δράστες επέστρεψαν συνοδεία άλλων 12 προσώπων και κάποιοι εξ’ αυτών κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος του 49χρονου.
 
Μάλιστα, ο ένας ανέσυρε πιστόλι, ωστόσο ο 49χρονος  άρπαξε δύο σμίλες και τις πέταξε εναντίον του ένοπλου, με αποτέλεσμα να του πέσει το πιστόλι.
 
Ακολούθως ο 49χρονος άρπαξε κυνηγετικό όπλο και έριξε προειδοποιητικό πυροβολισμό στον αέρα, με αποτέλεσμα όλοι να εγκαταλείψουν το σημείο.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, εξασφαλίστηκε μαρτυρία όσο αφορά τα τρία οχήματα, ένα εκ των οποίων εντοπίστηκε γύρω στις 10.30 το βράδυ να κινείται σε δρόμο της Λευκωσίας.

Έγινε σήμα στον οδηγό να σταματήσει αλλά αυτός παρέλειψε, με αποτέλεσμα να ανακοπεί σε κοντινή απόσταση μετά από καταδίωξη. Ο συνοδηγός του αυτοκινήτου, πρόλαβε να βγει από αυτό προτού σταματήσει εντελώς και τράπηκε σε φυγή. Εντός του οχήματος βρίσκονταν τρία πρόσωπα ηλικίας 43, 34 και 38 ετών, τα οποία συνελήφθησαν στη βάση του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου, αφού δεν επιτρεπόταν η διακίνηση τους. Εντοπίστηκε επίσης και συνελήφθη ο 22χρονος συνοδηγός του εν λόγω αυτοκινήτου.

Γύρω στις 22:30, ένα από τα τρία οχήματα, στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, ανακόπηκε για έλεγχο από μέλη της Αστυνομίας.
 
Ο συνοδηγός του οχήματος τράπηκε σε φυγή, για να ανακοπεί λίγο αργότερα από άλλο περίπολο.
 
Οι υπόλοιποι τρεις καταγγέλθηκαν για παρακοή διατάγματος, αφού διακινούνταν μετά τις εννέα το βράδυ, ενώ στο όχημα εντοπίστηκε ένα μαχαίρι, με αποτέλεσμα να επανασυλληφθούν και οι τέσσερις.
 
Προς το παρόν τα υπόλοιπα πρόσωπα παραμένουν άφαντα, όπως και το πιστόλι που προέταξε ένας εξ’ αυτών στον 49χρονο.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Άμεση επέμβαση μελών του Υποσταθμού Λήδρας σε περιστατικό οικογενειακής βίας-Πρόταξε μαχαίρι ο δράστης
Προηγήθηκε τηλέφωνο της Αστυνομίας στο «Δημητρούι»-Περίμεναν από πριν οι δράστες, πολίτες ενημέρωσαν τις Αρχές
Η κατάσταση στο μέτωπο με τη Ρωσία έχει επιδεινωθεί, παραδέχεται ο αρχιστράτηγος Ουκρανίας
Χάθηκαν τα ίχνη 29χρονου εδώ και τρεις μέρες στην Πάφο (pic)
Καθηγητής στις ΗΠΑ κατηγόρησε διευθυντή για ρατσισμό με ηχητικό φτιαγμένο από τεχνητή νοημοσύνη
Νέα στοιχεία για τη φονική συμπλοκή έξω από κλαμπ στην Ελλάδα-Εξετάζουν αν υπήρχε και δεύτερο μαχαίρι
Βγήκε στο Ιόνιο το τουρκικό ελικοπτεροφόρο Anadolu-Συμμετείχε σε άσκηση του ΝΑΤΟ
Μακρόν: Να ανοίξουμε τον διάλογο για τα πυρηνικά της Γαλλίας στην ευρωπαϊκή άμυνα κατά της Ρωσίας
Έσπασαν την μπάρα του πάρκινγκ της Μαρίνας Λεμεσού για να μην πληρώσουν-Τους τσάκωσαν και ανέσυραν μαχαίρι
Επεφύλαξε την απόφασή του το Δικαστήριο για τους συλληφθέντες για τα επεισόδια στην ΑΔΕ Λεμεσού