Κυριακή 31 Μαϊ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Νέος Διοικητής της ΥΚΑΝ ο Κατσουνωτός-Παραιτήθηκε η Ρίτα Σούπερμαν

  10/04/2020 16:40
Νέος Διοικητής της ΥΚΑΝ ο Κατσουνωτός-Παραιτήθηκε η Ρίτα Σούπερμαν

Νέος Διοικητής της ΥΚΑΝ ο Κατσουνωτός-Παραιτήθηκε η Ρίτα Σούπερμαν

  10/04/2020 16:40

Τα ινία του Διοικητή της ΥΚΑΝ αναλαμβάνει ο Μιχάλης Κατσουνωτός, μετά την αποχώρηση του Γλυκέριου Λεοντίου, ο οποίος αποχωρεί από το Σώμα με πρόωρη αφυπηρέτηση.

Την θέση του Διευθυντή στο Τμήμα Διοίκησης και Ανθρώπινου Δυναμικού, την οποία κατείχε ο κ. Κατσουνωτός, αναλαμβάνει ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου Ανδρέας Αγγελίδης, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Πάφου.  

Την ίδια ώρα, αίτημα για πρόωρη αφυπηρέτηση υπέβαλε ο Βοηθός Αρχηγός Αστυνομίας, Ανδρέας Κουσιουμής, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, και άλλα μέλη της Αστυνομίας υπέβαλαν το σχετικό αίτημα.

Παράλληλα, αίσθηση προκαλεί και η παραίτηση της υπεύθυνης του Γραφείου Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων, Ρίτας Σούπερμαν, η οποία επίσης φεύγει με το σχέδιο της πρόωρης αφυπηρέτησης.

Σημειώνεται πως τη θέση της κ. Σούπεραμαν, η οποία το 2016 διακρίθηκε από τις ΗΠΑ, λαμβάνοντας το βραβείο «Trafficking in Person 2016 Hero», ως ένα από τα άτομα ανά τον κόσμο που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στον αγώνα κατά της εμπορίας προσώπων, παίρνει η Ελένη Μιχαήλ η οποία υπηρετούσε στο Τμήμα Καταπολέμησης για τη Βία στην Οικογένεια.  

Με το σχέδιο πρόωρης αφυπηρέτησης φεύγει και ο Γιώργος Σούπεραν, πρώην υπεύθυνος του ΟΠΕ, ο οποίος τον περασμένο Ιανουάριο μετατέθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Δείτε τις μεταθέσεις

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας