Παρασκευή 5 Ιουν, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Χειροπέδες σε 20χρονο που καταζητείτο για κλοπή αξίας 17 χιλιάδων ευρώ από κατάστημα

  04/04/2020 14:17
Χειροπέδες σε 20χρονο που καταζητείτο για κλοπή αξίας 17 χιλιάδων ευρώ από κατάστημα

Χειροπέδες σε 20χρονο που καταζητείτο για κλοπή αξίας 17 χιλιάδων ευρώ από κατάστημα

  04/04/2020 14:17

Στη σύλληψη 20χρονου, προχώρησε η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κτηρίου και κλοπής, που διαπράχθηκε τον Ιανουάριο του 2020, στη Λεμεσό. Εναντίον του, διερευνάται επίσης υπόθεση κυκλοφορίας πλαστού χαρτονομίσματος και απόσπασης αγαθών με ψευδείς παραστάσεις, που διαπράχθηκε, τον περασμένο Μάρτιο, στη Λευκωσία.

Ο εντοπισμός και η σύλληψή του 20χρονου, επιτεύχθηκαν μετά από τη δημοσίευση φωτογραφιών, που λήφθηκαν από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης καταστήματος, στη Λευκωσία, στις 8 Μαρτίου 2020, οι οποίες απεικόνιζαν νεαρό άνδρα ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση κυκλοφορίας πλαστού χαρτονομίσματος και απόσπασης αγαθών με ψευδείς παραστάσεις. (Σχετική ανακοίνωση είχε δημοσιευθεί στις 2/4/2020)

Αφού ανακρίθηκε και κατηγορήθηκε γραπτώς για την πιο πάνω υπόθεση από τους ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας, ο 20χρονος παραδόθηκε στο ΤΑΕ Λεμεσού, το οποίο διερευνά την υπόθεση διάρρηξης και κλοπής.

Η υπόθεση είχε καταγγελθεί στην Αστυνομία, στις 23 Ιανουαρίου 2020. Σύμφωνα με την καταγγελία, την ίδια μέρα άγνωστοι είχαν διαρρήξει κατάστημα πώλησης ειδών ένδυσης, στη Λεμεσό, από το οποίο κλάπηκαν προϊόντα αξίας €17,000 περίπου. 

Από τις εξετάσεις εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 20χρονου, εναντίον του οποίου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Ο 20χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα τετραήμερης κράτησης.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας και το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνούν τις δύο υποθέσεις.

Η Αστυνομία ευχαριστεί όλους όσοι βοήθησαν, με οποιοδήποτε τρόπο, στον εντοπισμό του. 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας