Έκκληση Δημάρχου Λιβαδιών σε νεαρούς να σταματήσουν να προκαλούν ζημιές

Έκκληση σε νεαρούς να σταματήσουν να προκαλούν ζημιές σε δημόσια κτίρια και οχληρία, οδηγώντας μοτοσικλέτες και ρίχνοντας κροτίδες, απηύθυνε ο Δήμαρχος Λιβαδιών, Μάριος Αρμένης.
 
Σε ανακοίνωση του ο κ. Αρμένης ανέφερε ότι «τις τελευταίες μέρες γινόμαστε μάρτυρες πολλών κακόβουλων ζημιών και καταστροφής  δημόσιας περιουσίας αξίας εκατοντάδων ευρώ. Αποκορύφωμα αυτής της κατάστασης ήταν οι σοβαρές ζημίες που προκάλεσαν χθες βράδυ νεαροί, σε σχολική περιουσία, ενώ στη συνέχεια έκαψαν και κατέστρεψαν το πλαστικό γρασίδι που βρίσκεται στην αυλή του σχολείου».
 
Ο κ. Αρμένης σημείωσε ότι «παρά τις συναντήσεις που είχαμε με την αστυνομία και τις προειδοποιήσεις μας δεν κατέστη δυνατή η αποτροπή των συγκεκριμένων ενεργειών των νεαρών. Παρά τις κρίσιμες στιγμές που περνά ο τόπος μας και πάρα τα μέτρα που έχουν ληφθεί για περιορισμούς διακίνησης, οι νεαροί αυτοί αντί να περιοριστούν στα σπίτια τους, συνεχίζουν να συμπεριφέρονται ανεύθυνα θέτοντας πρωτίστως σε κίνδυνο τους εαυτούς  τους, τις οικογένειες και τους φίλους τους σε σχέση με την πανδημία».
 
Πέραν όμως του κινδύνου, προστίθεται στην ανακοίνωση, «οι νεαροί καθημερινά μέρα και νύχτα προκαλούν οχληρία με τις μοτοσυκλέτες τους, τη ρίψη κροτίδων και την καταστροφή δημόσιας και σχολικής περιουσίας».
 
Ο Δήμαρχος Λιβαδιών απευθύνει «έκκληση στην αστυνομία να προβαίνει σε καλύτερη και πιο συστηματική αστυνόμευση του Δήμου, προς αποφυγή αυτών των δυσάρεστων καταστάσεων». Ταυτόχρονα κάλεσε «τους γονείς των νεαρών που προβαίνουν στις συγκεκριμένες απαράδεκτες ενέργειες, να προβληματιστούν και να τους συμβουλεύσουν να περιοριστούν στα σπίτια τους και να σταματήσουν επιτέλους αυτή την καταστροφική μανία».

Δειτε Επισης

«Θέλουμε μία ζωή απαλλαγμένη από τον φόβο της αστυνομικής βίας»-Ειρηνική διαμαρτυρία μεταναστών
Εκ πρώτης όψεως ευθύνες για την απόδραση κρατούμενου από τις Κεντρικές-Εν αναμονή της έκθεσης γεγονότων
Απαντά στη συσκότιση της Αστυνομίας για σοβαρές υποθέσεις ο Χαρτσιώτης-Τα ρίχνει στα ΜΜΕ «που εστιάζουν στα αρνητικά»
Δεν είναι ευχαριστημένος με τα μέτρα για το έγκλημα ο Χαρτσιώτης-«Ευελπιστώ να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα»
Συμπλοκή και μαχαιρώματα μεταξύ Σύρων στη Λευκωσία-Οι ισχυρισμοί των εμπλεκομένων
Βαριά καμπάνα σε 49χρονη που πιάστηκε με δεκάδες κούτες αδασμολόγητων τσιγάρων
Δεκαεννιάχρονος έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο (pics)
Ξάφριζε δωμάτια του ξενοδοχείου που εργαζόταν-Χειροπέδες σε 30χρονο, επιτέθηκε σε αστυνομικούς
Ένορκες δηλώσεις πολιτών για τις €807.000 στον μονάχο-Ολοκληρώθηκαν δύο από τις διερευνώμενες υποθέσεις
Απορρίφθηκε αίτηση Γενικού Εισαγγελέα σε απόφαση απαλλοτρίωσης γης