Πατέρας 19χρονου χτύπησε αστυνομικό γιατί έκοψε εξώδικο στο γιο του

Συνεχίζονται οι άσκοπες μετακινήσεις από μερίδα πολιτών, με την Αστυνομία να μοιράζει εξώδικα.
 
Από τις 6 χθες το απόγευμα μέχρι τις 6 το πρωί, έγιναν 4161 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 153 άτομα.
 
Μεταξύ αυτών, και πρόσωπο από τη Λάρνακα το οποίο ανακόπηκε στη Λεμεσό, αλλά η δικαιολογία που έδωσε, δεν έπεισε τα μέλη της δύναμης.
 
Συγκεκριμένα, όπως μεταδόθηκε στην πρωινή εκπομπή του ΡΙΚ από την ανταποκρίτρια της Λεμεσού, Σωτηρούλα Χριστοφίδου, πρόσωπο ανακόπηκε στη Λεμεσό.
 
Όταν ρωτήθηκε από πού είναι, απάντησε από τη Λάρνακα και στην επόμενη ερώτηση, για το τι κάνει στη Λεμεσό, αυτός απάντησε «πάω σε ένα φίλο μου στη Μέσα Γειτονιά να δανειστώ την χούβερ του γιατί η δική μου εχάλασε και θέλω να καθαρίσω το σπίτι».
 
Σε άλλη περίπτωση, οδηγός που διακινείτο μετά τις εννέα το βράδυ, ανέφερε στους αστυνομικούς πως πάει στον φούρνο για να πάρει ψωμί, καθώς ξέχασε πως δεν έχει και το πρωί δεν θα προλάβαινε να πάει.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Οι δικαιολογίες των Κυπρίων στους αστυνομικούς-Από την εξομολόγηση στην... φιλενάδα
 
Σε άλλη περίπτωση, 19χρονος ανακόπηκε για έλεγχο και αφού διαπιστώθηκε πως διακινείτο άσκοπα, οι αστυνομικοί του έκοψαν εξώδικο. Αποτέλεσμα να καλέσει τον πατέρα του στο σημείο, ο οποίος άρχισε να φωνάζει και να διαμαρτύρεται ενώ στη συνέχεια επιτέθηκε και χτύπησε μέλος της δύναμης.
 
Επίσης, σε άλλο οδηγό έγινε σήμα για να σταματήσει, αλλά αντί αυτού, ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή των αστυνομικών.
 
Οι έλεγχοι της Αστυνομίας 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τις 6:00 το απόγευμα της Τετάρτης, μέχρι τις 6:00 το πρωί της Πέμπτης, έγιναν συνολικά 1.111 έλεγχοι σε υποστατικά, ωστόσο δεν προέκυψε καμία καταγγελία.
 
Παράλληλα, στο ίδιο χρονικό διάστημα, από τους ελέγχους της Αστυνομίας στους δρόμους, για την τήρηση του διατάγματος της απαγόρευσης των αχρείαστων μετακινήσεων, έχουν γίνει συνολικά 4161 έλεγχοι σε πρόσωπα, με την Αστυνομία να προβαίνει σε 153 καταγγελίες.
Κατά επαρχία, έγιναν στη Λευκωσία 2.111 έλεγχοι οδηγών και πεζών και 50 καταγγελίες, στη Λεμεσό 606 έλεγχοι και 16 καταγγελίες, στη Λάρνακα 409 έλεγχοι και 28 καταγγελίες, στην Πάφο 120 έλεγχοι και 18 καταγγελίες, στην Αμμόχωστο 411 έλεγχοι και 26 καταγγελίες και στη Μόρφου 114 έλεγχοι και μία καταγγελία.
 
Όσον αφορά τους 1.111 ελέγχους σε υποστατικά χωρίς καταγγελία, κατά επαρχία, έγιναν στη Λευκωσία 360 έλεγχοι, στη Λεμεσό 117, στη Λάνρκα 194, στην Πάφο 183, στην Αμμόχωστο 152 και στη Μόρφου 104
 
Επιπλέον, έγιναν 390 ελέγχους και 14 καταγγελίες από την Τροχαία Αρχηγείου και την ΜΜΑΔ.

Δειτε Επισης

Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Ισραηλινά ΜΜΕ: Μέσω Κύπρου μεταφέρθηκαν αμερικανικοί πύραυλοι από το Κατάρ στο Ισραήλ
Αυξημένη τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο λόγω τροχαίου
Ενέκρινε ψήφισμα για μεταναστευτικό η Βουλή-Ζητά-Ζητά να εντείνει τις ενέργειες της προς την ΕΕ η Κυβέρνηση
Ισραήλ vs Ιράν-Σύγκριση αεροπορικών δυνάμεων και συστημάτων αεροπορικής άμυνας (pics)
Εικόνες από τον σεισμό 5,6 Ρίχτερ στην Τουρκία-Πληροφορίες ότι κατέρρευσαν μιναρέδες, ζημιές σε σπίτια
Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία της Κυριακής-Η στιγμή που ο 39χρονος τραβάει το μαχαίρι
Ανέκοψαν όχημα για έλεγχο και εντόπισαν 120 κροτίδες-Συνελήφθη 22χρονος
ΒΙΝΤΕΟ: Σεισμός 5,6 Ρίχτερ στην Τουρκία-Ιδιαίτερα αισθητός κοντά στην Άγκυρα
Απάντησε στα πυρά του Τουρκικού ΥΠΕΞ για Συμπεράσματα ο Κόμπος-«Επιλογή της άλλης πλευράς αν θα προχωρήσει»