Σάββατο 28 Μαρ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Παρεμβάσεις για μπλόκο στην έρευνα για την Μητρόπολη Λεμεσού-Οργή Αρχηγού

  26/03/2020 13:58
Παρεμβάσεις για μπλόκο στην έρευνα για την Μητρόπολη Λεμεσού-Οργή Αρχηγού

Παρεμβάσεις για μπλόκο στην έρευνα για την Μητρόπολη Λεμεσού-Οργή Αρχηγού

  26/03/2020 13:58
Παραδέχθηκε παρεμβάσεις για να μην διερευνηθεί η υπόθεση της παραβίασης των περιοριστικών μέτρων από τη Μητρόπολη Λεμεσού, ο Αρχηγός της Αστυνομίας. Μιλώντας στη μεσημβρινή εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης ο Κύπρος Μιχαηλίδης, ανέφερε όταν ρωτήθηκε για τις πληροφορίες για παρεμβάσεις πως «πήρα κι εγώ πληροφορίες για παρεμβάσεις. Προειδοποιώ ότι δεν θα ανεχθούμε καμία παρέμβαση, όποιος παρεμβαίνει διαπράττει ποινικό αδίκημα.
 
 
Ο Αρχηγός της Αστυνομίας ανέφερε πως η υπόθεση διερευνάται και πως ο φάκελος της θα οδηγηθεί στη νομική υπηρεσία για οδηγίες. «Κανείς δεν εξαιρείται του νόμου σε οποιαδήποτε θέση κι αν βρίσκεται», διεμήνυσε.
 
 
Βροχή καταγγελιών
Βροχή πέφτουν εν τω μεταξύ οι καταγγελίες προς όσους δεν συμμορφώνονται με το διάταγμα της Κυβέρνησης και κυκλοφορούν, χωρίς την ειδική άδεια. Όπως ανέφερε ο Αρχηγός Αστυνομίας μέχρι στιγμής έγιναν 9353 έλεγχοι και 487 καταγγελίες, οι 73 τις τελευταίες τέσσερις ώρες.
 
«Δεν νιώθουμε ευτυχείς να έχουμε τόσες καταγγελίες. Ο κόσμος πρέπει να κάτσει στο σπίτι του για να προφυλαχθεί η δημόσια υγεία. Δεν είναι σκοπός οι καταγγελίες αλλά η υγεία των συμπολιτών μας».
 
Από την ημέρα που άρχισαν οι έλεγχοι καταγγέλθηκαν και 48 υποστατικά, που παραβίασαν τις οδηγίες. Καλύτερη είναι η κατάσταση, σύμφωνα με τον Αρχηγό Αστυνομίας σ’ ότι αφορά στις λαμπρατζιές αφού περιορίστηκε με τη συμβολή των τοπικών αρχών το φαινόμενο.
 
Είμαστε σε κατάσταση πολέμου
Ο Κύπρος Μιχαηλίδης ανέφερε πως η Αστυνομία βρίσκεται σε κόκκινο συναγερμό.
 
«Είναι ίσως η πρώτη φορά στην καριέρα μου, που βλέπω τόσα περιπολικά στους δρόμους. Είμαστε σε κατάσταση πολέμου», ανέφερε καταλήγοντας ο Αρχηγός Αστυνομίας .
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας