Σάββατο 28 Μαρ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

«Εξομολογεί» τον Αθανάσιο η Αστυνομία-Στο μικροσκόπιο βίντεο και φωτογραφίες

  26/03/2020 12:18
«Εξομολογεί» τον Αθανάσιο η Αστυνομία-Στο μικροσκόπιο βίντεο και φωτογραφίες

«Εξομολογεί» τον Αθανάσιο η Αστυνομία-Στο μικροσκόπιο βίντεο και φωτογραφίες

  26/03/2020 12:18
Κατάθεση δίνει ο Μητροπολίτης Λεμεσού, σε σχέση με το ενδεχόμενο παραβίασης διατάγματος κατά τον εσπερινό της περασμένης Τρίτης, ο οποίος άλλαξε ώρα και έγινε στις 16:00 το απόγευμα, δύο ώρες πριν την έναρξη των νέων μέτρων που εξήγγειλε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας Χρήστο Ανδρέου, οι Αρχές περισυνέλεξαν βίντεο κι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας.
 
Όπως φαίνεται, ανέφερε ο κ. Ανδρέου οι πιστοί που βρίσκονταν στην εκκλησία, φαίνεται να ξεπερνούσαν τους 75, κάτι που ήταν παράνομο και στο προηγούμενο διάταγμα που βρισκόταν σε ισχύ.
 
Ο κ. Ανδρέου ξεκαθάρισε πως κανένας δεν είναι υπεράνω του νόμου και αφότου ολοκληρωθεί ο φάκελος της υπόθεσης, εάν στοιχειοθετηθούν αδικήματα θα κατατεθεί ενώπιον Δικαστηρίου.
«Ανεξάρτητα της ιδιότητας του οποιουδήποτε, η υπόθεση μπορεί να οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου και προνοεί είτε ποινή φυλάκισης, είτε χρηματικό πρόστιμο».
 
Πέρα από την υπόθεση  της Μητρόπολης  Λεμεσού, στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας βρίσκονται άλλες δυο υποθέσεις που σχετίζονται με την εκκλησία.
 
Στις 414 οι καταγγελίες σε 24 ώρες
Σε ότι αφορά τις καταγγελίες που  γίνονται σε πρόσωπα που διακινούνται χωρίς τα κατάλληλα πιστοποιητικά, ο κ. Ανδρέου τόνισε ότι σε μόλις 24 ώρες έγιναν 414 καταγγελίες.
 
Έστειλε παράλληλα το μήνυμα ότι «αυτό που πρέπει να αντιληφθούν κάποιοι είναι ότι για να εξέλθουμε από την οικία μας, πρέπει να υπάρχει συγκεκριμένος λόγος. Για να κυκλοφορεί κάποιος πρέπει να έχει βεβαίωση ή το sms συνοδευόμενα με ταυτότητα ή διαβατήριο».
 

Ξεκαθάρισε επίσης ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους δρόμους καθαρά για την ασφάλεια του πολίτη και κάλεσε τον κόσμο να λειτουργεί με υπευθυνότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας