Έρευνες σε φράγματα για τον Zaidan-Συνεχίζεται το θρίλερ

Ένα σχεδόν μήνα μετά την εξαφάνιση του 31χρονου Ahmed Zaidan και οι Αρχές προσπαθούν ακόμα να λύσουν τον δύσκολο γρίφο γύρω από την υπόθεση, ψάχνοντας στοιχεία και τεκμήρια που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Άκαρπες οι έρευνες στον Κούρρη για την υπόθεση Zaidan-Στροφή σε άλλα φράγματα

Τα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, που διερευνούν υπόθεση απαγωγής με σκοπό το φόνο εκ προμελέτης, αξιολογούν τις πληροφορίες που έχουν ενώπιον τους και προχωρούν με έρευνες σε διάφορα σημεία της πόλης, σε μια προσπάθεια να στήσουν το παζλ μυστηρίου που κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση του 31χρονου.
 
Χθες, μετέβησαν στο φράγμα του Κούρρη, όπου με τη χρήση drone, αλλά και με τη συνδρομή του Τμήματος Τεχνολογικής Ανάπτυξης του Αρχηγείου Αστυνομίας, προσπάθησαν να εντοπίσουν στοιχεία, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Επιστράτευσαν drone και επεκτείνουν τις έρευνες στο φράγμα του Κούρρη για τον Ζaidan

Παρόλ’ αυτά, οι έρευνες αναμένεται να συνεχιστούν σε άλλους χώρους, ανάμεσα στους οποίους και φράγματα.
 
Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Τετάρτη είχε εξασφαλιστεί μαρτυρία, ότι τρία πρόσωπα θεάθηκαν να προσπαθούν να τοποθετήσουν στο πορτμπαγκάζ οχήματος τύπου τζιπ, ένα άνδρα με λευκά ρούχα στην περιοχή Ερήμης. Μάλιστα, η μαρτυρία ανέφερε ότι ένας εκ των τριών προσώπων κρατούσε πιστόλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Του έκλεισαν ραντεβού θανάτου, τον εκτέλεσαν και τον φόρτωσαν στο πορτ μπαγκάζ

Οι Αρχές απέκλεισαν το σημείο και διεξήγαγαν έρευνες, κατά τις οποίες εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια, ανάμεσα στα οποία και κηλίδες αίματος.
 
Τα αποτελέσματα των εν λόγω τεκμηρίων, αναμένονται από το ΤΑΕ Λεμεσού για αξιολόγηση, αλλά και για να διαφανεί εάν έχουν σχέση με την υπόθεση.
 
Την ίδια ώρα, υπό κράτηση παραμένει 35χρονος αλλοδαπός, ο οποίος είχε συλληφθεί την περασμένη Κυριακή για την υπόθεση και τον οποίο οι Αρχές ανακρίνουν, ώστε να διαφανεί η ενδεχόμενη εμπλοκή του στην υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στο κελί ο 35χρονος που συνελήφθη για την απαγωγή με σκοπό το φόνο στη Λεμεσό

Το διάταγμα προσωποκράτησης του, εκπνέει την ερχόμενη Τρίτη, με την Αστυνομία να καλείται να αποφασίσει κατά πόσον θα προχωρήσει σε ανανέωση του.
 
Εξάλλου, 40χρονος Ιορδανός που είχε συλληφθεί και τεθεί υπό κράτηση για την υπόθεση, αφού ήταν το πρόσωπο που συνάντησε τον Zaidan, την ημέρα της εξαφάνισης του, στις 14 Φεβρουαρίου, αφέθηκε ελεύθερος έως την ολοκλήρωση των εξετάσεων.
 
Επίσης, για την υπόθεση Zaidan, καταζητείται και ο 30χρονος MOHAMMED SHAFEEQ MOHAMMED MOHAMMED από το Ιράκ, εναντίον του οποίου επίσης εξασφαλίστηκε μαρτυρία που τον εμπλέκει στην υπόθεση.

Δειτε Επισης

Απορρίφθηκε αίτηση Γενικού Εισαγγελέα σε απόφαση απαλλοτρίωσης γης
Τουρίστες βγήκαν για περίπατο και βρήκαν σε σακούλα εκατοντάδες κροτίδες
Έφυγε… κύριος ως επισκέπτης από τις Κεντρικές ο δραπέτης-Έτσι τους πήρε στον ύπνο
Υπόδικος για υπόθεση εισαγωγής μεθαμφεταμίνης ο δραπέτης των Κεντρικών-Ερωτήματα για το πώς ξέφυγε όλων των μελών
Aπέδρασε κρατούμενος από τις Κεντρικές Φυλακές
Πληρώνει τελικά επιπλέον τόκους €4.220.000 με απόφαση Δικαστηρίου η ΚΔ για ακίνητο στη Λάρνακα
Νέα διαδικασία στο Δικαστήριο για την υπόθεση της Ευδοκίας Λοΐζου-Δεν καταβάλλει τις αποζημιώσεις το ΡΙΚ
Ανακοινώθηκαν στατιστικά για τις προσφυγές του Διοικητικού Δικαστηρίου
Επεισοδιακή καταδίωξη 22χρονου στην Πάφο-Επιτέθηκε σε αστυνομικό
Ηλεκτρική συσκευή προκάλεσε πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό