Στην επόμενη φάση τα έργα ανάπλασης στην Κυριάκου Μάτση

Κανονικά και εντός χρονοδιαγραμμάτων προχωρεί η ανάπλαση της οδού Κυριάκου Μάτση στη Λευκωσία, η οποία από τις 9 Μαρτίου μπαίνει στην επόμενη της φάση.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών στο τμήμα Β’ της Κυριάκου Μάτση από τη συμβολή της με τις οδούς Μαυρομάτη μέχρι τη συμβολή της με την οδό Γλαύκου, ο εργολάβος του έργου προχωρεί στις εργασίες του τμήματος Δ’ που αφορά το τμήμα του δρόμου από τη συμβολή του με την οδό Γλαύκου μέχρι τη συμβολή του με την οδό Σάμου (οι δύο οδοί παραμένουν στη διάθεση του κοινού για χρήση).
 
Ο Δήμος σημειώνει πως οι εργασίες του τμήματος Β΄ υλοποιήθηκαν μέσα στο χρονοδιάγραμμα που τέθηκε και παραδίδεται στο κοινό, ενώ οι εργασίες του τμήματος Δ’ θα ξεκινήσουν στις 9 Μαρτίου 2020 και αναμένεται να έχουν διάρκεια 3.5 (τρεισήμισι) μήνες περίπου.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών στο τμήμα Δ’ δεν θα επιτρέπεται η διακίνηση οχημάτων, στο τμήμα της Κυριάκου Μάτση από την οδό Γλαύκου μέχρι και οδό Κάσου, ενώ το τμήμα της από την οδό Γεωργίου Παπανικολάου μέχρι την οδό Σάμου οι εργασίες θα γίνουν πρώτα στο ένα μέρος του δρόμου της Κυριάκου Μάτση και μετά στο υπόλοιπο ώστε να υπάρχει συνεχής πρόσβαση και να μπορούν να εξυπηρετούνται οι κάτοικοι των οδών Γεωργίου Παπανικολάου, Ιωνά Νικολάου και Κυριάκου Κολοκάση, όπως και τα οχήματα ασφαλείας και τροφοδοσίας.
 
Για διευκόλυνση της διακίνησης στην περιοχή προτείνονται οι πιο κάτω εναλλακτικές πορείες:

Από τον κυκλικό κόμβο του Προεδρικού με κατεύθυνση το κέντρο της πόλης μπορεί να χρησιμοποιείται είτε πορεία μέσω της Λεωφόρου Δημοσθένη Σεβέρη είτε πορεία μέσω της Λεωφόρου Κυριάκου Μάτση και στη συνέχεια των οδών Γλαύκου – Λεωφόρου Νίκης – Σάμου.

Από το κέντρο της πόλης με κατεύθυνση προς τον κυκλικό κόμβο Προεδρικού, μπορεί να χρησιμοποιείται είτε πορεία μέσω της Λεωφόρου Δημοσθένη Σεβέρη είτε πορεία μέσω των οδών Σπύρου Λάμπρου – Σπετσών – Κρατίνου – Λεωφόρου Κυριάκου Μάτση.

Οι οδοί Παπαρηγοπούλου, Κάσου και Χίου, που σε μεγάλος τους μήκος θα είναι αδιέξοδοι, θα είναι διπλής κατεύθυνσης για την εξυπηρέτηση των κατοίκων και των χρηστών της περιοχής.
 
Πηγή:ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε 29χρονο για τη μεταφορά μεταναστών στην Κύπρο
Τρέχουν να σβήσουν τις... φωτιές μετά τις πυρκαγιές από βεγγαλικά-Ανάκληση αδειών για χρήση πυροτεχνημάτων
Ανακαλούνται όλες οι άδειες που έχουν εκδοθεί για χρήση πυροτεχνημάτων μετά τη φωτιά που ξέσπασε
Τίθεται σε διαθεσιμότητα ο διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλείων για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος
Διατάχθηκαν επιχειρήσεις αυξημένων ελέγχων για τις λαμπρατζιές-Έκκληση σε γονείς για να λάβουν μέτρα
Κακοποιούσε σεξουαλικά τις ανήλικες και τους έλεγε είναι αναγκαίο-Η ετυμηγορία του Κακουργιοδικείου για τον προπονητή
Ετοιμότητα ΕΦ για παροχή βοήθειας στην ΕΕ με κάθε δυνατό τρόπο στην αντιμετώπιση κρίσεων στο μέλλον
Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας απέρριψε αγωγή κατά της Δημοκρατίας σε υπόθεση κουρέματος
«Αλλοδαποί στις Κεντρικές ζητούν αναστολή ποινής και συμφωνούν με απέλαση αλλά απορρίπτονται οι αιτήσεις»
Συνελήφθησαν τρία πρόσωπα για υπόθεση λαθρεμπορίου μεταναστών