ΒΙΝΤΕΟ: Σάλος για τον διαμαρτυρόμενο που επιτίθεται σε στρατιώτη στο οδόφραγμα της Λήδρας

Σάλος επικρατεί τις τελευταίες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στον απόηχο της διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε το πρωί, στο οδόφραγμα της Λήδρας, για την απόφαση της Κυβέρνησης να κλείσει τέσσερα οδοφράγματα, ελέω κορωνοϊού.
 
Το γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο, όπου ένας εκ των διαμαρτυρόμενων φαίνεται να επιτίθεται σε στρατιώτη που βρισκόταν στο μέρος, γεγονός που έφερε έντονες αντιδράσεις, με τους χρήστες του διαδικτύου να ζητούν την άμεση τιμωρία του.

Ο Αρχηγός της Αστυνομίας διέταξε έρευνα εις βάθος για το περιστατικό, ενώ έχουν ενημερωθεί ο υπουργός και αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης. 

Η Αστυνομία λειτούργησε αυτεπάγγελτα, αφού οι εικόνες προκάλεσαν την ενόχληση και την αντίδρασή της. Σε ανακοίνωσή της τονίζει πως τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές, ιδιαίτερα σε βάρος ατόμων που βρίσκονται σε εντεταλμένη υπηρεσία.

Αυτούσια η ανακοίνωση της Αστυνομίας:
«Σε σχέση με το σημερινό περιστατικό στην περιοχή της Λήδρας, όπου άτομο/α φαίνονται σε βίντεο να σπρώχνουν και να χτυπούν Εθνοφρουρό, ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Κύπρος Μιχαηλίδης, από την πρώτη στιγμή που έτυχε ενημέρωσης, έδωσε άμεσα οδηγίες στον Βοηθό Αρχηγό Επιχειρήσεων, για άμεση και εις βάθος διερεύνηση του επεισοδίου.

Τονίζουμε, ότι τέτοιου είδους  συμπεριφορές, δεν θα γίνουν ανεκτές, ιδιαίτερα σε βάρος ατόμων που βρίσκονται σε εντεταλμένη υπηρεσία.

Όλες οι συμπεριφορές και οι πράξεις που σχετίζονται με τα σημερινά γεγονότα, θα διερευνηθούν με σκοπό να εντοπιστεί ο δράστης ή και άλλα πρόσωπα που φαίνονται να λαμβάνουν μέρος στο συγκεκριμένο επεισόδιο. Τέτοια περιστατικά είναι ανεπίτρεπτα και η Αστυνομία θα επιδείξει μηδενική ανοχή.

Για το συγκεκριμένο επεισόδιο έχει ενημερωθεί ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, καθώς επίσης και ο Αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που Ε/κ σπάζουν τον αστυνομικό κλοιό στο οδόφραγμα της Λήδρας

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι ομάδες πολιτών που διαφώνησαν με την κυβερνητική απόφαση συγκεντρώθηκαν στην οδό Λήδρας και παρά το γεγονός ότι στο σημείο βρίσκονταν αστυνομικοί, οι οποίοι είχαν τοποθετήσει κιγκλιδώματα από τις έξι το πρωί, φώναζαν συνθήματα, ζητώντας να ανασταλεί το μέτρο του Υπουργικού.

Σε κάποια στιγμή, οι διαμαρτυρόμενοι άρχισαν να σπρώχνουν τους αστυνομικούς και τα κιγκλιδώματα, με αποτέλεσμα να σπάσουν τον κλοιό και να καταφέρουν να εισέλθουν στην Νεκρή Ζώνη όπου ενώθηκαν με τουρκοκύπριους που διαμαρτύρονταν στην άλλη πλευρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Βουλευτής ζητά παρέμβαση των Αρχηγών της Ε.Φ. και της Αστυνομίας για τα επεισόδια στο οδόφραγμα

Το περιστατικό προκάλεσε την έντονη αντίδραση βουλευτών και άλλων προσώπων. 

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε 40χρονο για εμπρησμό οχήματος στην Αραδίππου
Τους ανέκοψαν για έλεγχο και τους τσάκωσαν με πέντε κιλά κάνναβη-Χειροπέδες σε δύο (pics)
Το μπαλάκι στο Εφετείο για αναστολή ποινής στον 82χρονο παππού-Τα νέα δεδομένα και τα σενάρια
Ορόσημο η 10η Μαΐου για ένα ασήκωτο Γολγοθά 19 χρόνων... Ο επίλογος της αρχής του τέλους
Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ
Ανοικτή επιστολή από τη μητέρα της αδικοχαμένης Μαριλένας-«Έκλαψα περισσότερο από κάθε άλλη μέρα για την κόρη μου»
Στις 18 Απριλίου απαντά η 47χρονη σε κατηγορίες για κλοπές μέσω καρτών paysafe
Συνελήφθη 16χρονος που οδηγούσε κλοπιμαία μοτοσικλέτα υπό την επήρεια ναρκωτικών
Καταζητείται ο 55χρονος Θεόδωρου Θεοδώρου-Δεν παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο (pic)