Τρίτο ένταλμα σύλληψης για την απαγωγή στη Λεμεσό-Καταζητείται και 35χρονος

Νέο ένταλμα σύλληψης εξέδωσε η Αστυνομία σε σχέση με την εξαφάνιση του 31χρονου Ahmed Zaidan, ο οποίος εξαφανίστηκε από τις 14 Φεβρουαρίου στη Λεμεσό και εκτιμάται ότι απήχθη και δολοφονήθηκε.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από στοιχεία που εξασφάλισε εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και εναντίον 35χρονου αραβικής καταγωγής, ο οποίος και καταζητείται.
 
Την ίδια ώρα, καταζητείται ο 29χρονος MOHAMMED SHAFEEQ MOHAMMED MOHAMMED, από το Ιράκ, έναντίον του οποίου επίσης εξασφαλίστηκε μαρτυρία που τον εμπλέκει στην υπόθεση, ενώ υπό κράτηση τελεί ο πρώτος ύποπτος που συνελήφθη, 40 ετών από την Ιορδανία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Όλα δείχνουν ραντεβού θανάτου πίσω από την εξαφάνιση του Zaidan-Πιθανόν και νέο ένταλμα

Σύμφωνα με μαρτυρία, ο Ιορδανός φέρεται να συναντήθηκε με τον 31χρονο το μεσημέρι της 14ης Φεβρουαρίου, ενώ θα τον έβλεπε ξανά το βράδυ και έκτοτε αγνοείται η τύχη του.
 
Ως εκ τούτου, οι Αρχές εκτιμούν, πως πρόσωπα είχαν κλείσει ραντεβού θανάτου με τον 31χρονο, τον οποίον όπως όλα δείχνουν, κάποιοι ήθελαν νεκρό.
 
Yπενθυμίζεται ότι ο Zaidan, απασχόλησε την Αστυνομία για σοβαρές υποθέσεις, ενώ είχε συλληφθεί στις 25 Φεβρουαρίου 2019 μαζί με Τούρκο, μετά από επιχείρηση σε ξενοδοχείο στη Λεμεσό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ανθρωποκυνηγητό για τον δεύτερο ύποπτο πίσω από την εξαφάνιση του 31χρονου στη Λεμεσού

Στην κατοχή τους, εντοπίστηκε ένα έμφορτο πιστόλι μάρκας BERETTA και 13 σφαίρες, ενώ ο Τούρκος παραδέχθηκε πως ήταν δικά του και ως εκ τούτου ο Zaidan καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης για πλαστογραφία και διάρρηξη γραφείων ομίλου εταιρειών στη Λεμεσό, που διαπράχθηκε τον Δεκέμβριο του 2017.
 
Γνωστοί στις Αρχές, είναι επίσης τόσο ο 40χρονος Ιορδανός όσο και ο 29χρονος καταζητούμενος, ο οποίος μάλιστα απασχόλησε και τις κατοχικές Αρχές, ενώ ο δεύτερος ύποπτος είναι γνωστός για το πήγαινε-έλα του στις κατεχόμενες περιοχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ανοιχτό το ενδεχόμενο φόνου πίσω από την εξαφάνιση του 31χρονου στη Λεμεσό

Στο μεταξύ, σε ότι αφορά το όχημα του 31χρονου που εντοπίστηκε στο ανοιχτό χώρο στη Λεμεσό και το οποίο είναι εγγεγραμμένο σε πρόσωπο που κρατείται ως υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές, αυτός ανέφερε πως του το έχει πουλήσει, ωστόσο δεν είχε γίνει η μεταβίβαση. Τόσο οι ύποπτοι όσο και ο 31χρονος που αγνοείται είναι γνωστά πρόσωπα στην Αστυνομία.
 

Δειτε Επισης

Διευκρινήσεις Δήμου Λεμεσού για την κατάρρευση προέκτασης οροφής κτιρίου
Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας, Κυριάκος Χαραλάμπους
Τέλος στις κακοποιήσεις παιδιών ζητούν από Χαρτσιώτη μαθητές μέσω τέχνης (pics)
Παρατείνεται μέχρι τον Αύγουστο η δίκη του Κενάν Αγιάζ
Δύο καραμπόλες στο ίδιο σημείο στον αυτοκινητόδρομο-Στο νοσοκομείο τέσσερα πρόσωπα
Υπ. Δικαιοσύνης: Στο τελικό στάδιο η πρόσληψη 259 πυροσβεστών
Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα προκάλεσε προβλήματα σε πασσάλους της ΑΗΚ και σε λάστιχα άρδευσης
Δεν σταματούν οι βομβιστικές επιθέσεις, έκρηξη σε γκαράζ οικίας στη Λακατάμια-Ζημιές σε ένα όχημα
Αναχώρησαν προς το άγνωστο οι πέντε βάρκες που ανακόπηκαν από τις κυπριακές Αρχές στα σύνορα του Λιβάνου
Ψάχνει τα ίχνη 18χρονου που εξαφανίστηκε στη Λευκωσία η Αστυνομία (pic)