Πέμπτη 2 Απρ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Αυτός είναι ο δεύτερος καταζητούμενος για την απαγωγή θρίλερ στη Λεμεσό

  27/02/2020 17:16
Αυτός είναι ο δεύτερος καταζητούμενος για την απαγωγή θρίλερ στη Λεμεσό

Αυτός είναι ο δεύτερος καταζητούμενος για την απαγωγή θρίλερ στη Λεμεσό

  27/02/2020 17:16
Στη δημοσιότητα δόθηκε η φωτογραφία του 29χρονου από το Ιράκ, ο οποίος είναι ο δεύτερος ύποπτος που καταζητείται για την απαγωγή θρίλερ του 31χρονου Ahmed Zaidan, ο οποίος εξαφανίστηκε από τις 14 Φεβρουαρίου στη Λεμεσό. 
Πρόκειται για τον MOHAMMED SHAFEEQ MOHAMMED MOHAMMED, ο οποίος καταζητείται για συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος και απαγωγή του 31χρονου, για τον οποίο η Αστυνομία διερευνά απαγωγή με σκοπό το φόνο.
Εναντίον του 29χρονου, ο οποίος περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης με μαύρα κοντά μαλλιά, ύψους 1.80μ. περίπου και έχει χαρακτηριστική ουλή κάτω από το αριστερό μάτι, όπως είχε μεταδώσει ο REPORTER, εξασφαλίστηκε μαρτυρία που τον εμπλέκει στην υπόθεση.   
 
Για την ίδια υπόθεση, τελεί υπό κράτηση 40χρονος Ιορδανός, ο οποίος είχε συλληφθεί επίσης μετά από μαρτυρία που προέκυψε εναντίον του.

Η συγκεκριμένη μαρτυρία, ανέφερε πως ο 31χρονος είχε πει σε φίλο του πως το μεσημέρι της 14ης Φεβρουαρίου, συναντήθηκε με τον Ιορδανό και πως θα τον έβλεπε ξανά το βράδυ, ενώ έκτοτε αγνοείται η τύχη του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ανθρωποκυνηγητό για τον δεύτερο ύποπτο πίσω από την εξαφάνιση του 31χρονου στη Λεμεσού

Ως εκ τούτου, οι Αρχές εκτιμούν, πως πρόσωπα είχαν κλείσει ραντεβού θανάτου με τον 31χρονο, τον οποίον όπως όλα δείχνουν, κάποιοι ήθελαν νεκρό.

Yπενθυμίζεται ότι ο Zaidan, απασχόλησε την Αστυνομία για σοβαρές υποθέσεις, ενώ είχε συλληφθεί στις 25 Φεβρουαρίου 2019 μαζί με Τούρκο, μετά από επιχείρηση σε ξενοδοχείο στη Λεμεσό.

Στην κατοχή τους, εντοπίστηκε ένα έμφορτο πιστόλι μάρκας BERETTA και 13 σφαίρες, ενώ ο Τούρκος παραδέχθηκε πως ήταν δικά του και ως εκ τούτου ο Zaidan καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης για πλαστογραφία και διάρρηξη γραφείων ομίλου εταιρειών στη Λεμεσό, που διαπράχθηκε τον Δεκέμβριο του 2017.

Γνωστοί στις Αρχές, είναι επίσης τόσο ο 40χρονος Ιορδανός όσο και ο 29χρονος καταζητούμενος, ο οποίος μάλιστα απασχόλησε και τις κατοχικές Αρχές, ενώ ο δεύτερος ύποπτος είναι γνωστός για το πήγαινε-έλα του στις κατεχόμενες περιοχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ανοιχτό το ενδεχόμενο φόνου πίσω από την εξαφάνιση του 31χρονου στη Λεμεσό

Στο μεταξύ, σε ότι αφορά το όχημα του 31χρονου που εντοπίστηκε στο ανοιχτό χώρο στη Λεμεσό και το οποίο είναι εγγεγραμμένο σε πρόσωπο που κρατείται ως υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές, αυτός ανέφερε πως του το έχει πουλήσει, ωστόσο δεν είχε γίνει η μεταβίβαση.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας