Σε κατάσταση καταστολής ο επίδοξος διαρρήκτης μετά από τη συμπλοκή στη Λεμεσό

Υπό σύλληψη σε κατάσταση καταστολής, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού 43χρονος Ιρανός, ο οποίος επιχείρησε να διαρρήξει οικία 22χρονου, στην περιοχή Ζακακίου. Έγινε αντιληπτός και τραυματίστηκε σοβαρά μετά από συμπλοκή με ιδιοκτήτη και γείτονα.
 
Σε δηλώσεις του, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης ανέφερε πως το περιστατικό σημειώθηκε χθες βράδυ, όταν 22χρονος που επέστρεφε στην οικία του, αντιλήφθηκε ένα πρόσωπο να βρίσκεται σε ένα από τα δωμάτια.
 
Ο άγνωστος άνδρας, επιτέθηκε και τραυμάτισε  με σπάτουλα τον 22χρονο  και στη συνέχεια τον κτύπησε στο πρόσωπο με τα χέρια. Τότε ο ιδιοκτήτης κάλεσε, μέσω τηλεφώνου, σε βοήθεια 24χρονο γείτονά του, ο οποίος αμέσως προσέτρεξε και ακολούθησε συμπλοκή.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με διαρρήκτη στο σπίτι του-Του επιτέθηκε και τον ακινητοποίησε
 
Στην προσπάθεια του να πετάξει γλάστρα εναντίον των δυο, ο δράστης τραυματίστηκε στο κεφάλι  όταν γλίστρησε και έπεσε στο έδαφος, ενώ  οι νεαροί τον ακινητοποίησαν μέχρι την άφιξη της Αστυνομίας.
 
Ο 43χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και σύμφωνα με τον κ.Σωτηριάδη, η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή, φέροντας μικρό υποσκληρίδιο αιμάτωμα.  Νοσηλεύεται υπό φρούρηση, σε καταστολή και αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του, ενώ τις Πρώτες Βοήθειες επισκέφθηκε και ο 22χρονος που τραυματίστηκε ελαφρά .
 
Κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν τα μέλη της Αστυνομίας που έφτασαν στη σκηνή, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης είχε στην κατοχή του ένα καλαμάκι το οποίο είχε υπολείμματα άσπρης σκόνης που πιστεύεται ότι είναι μεθαμφεταμίνη.
 
Από περαιτέρω έρευνα, εντοπίστηκε στην κατοχή του ένας μπαλτάς, ενώ σε νάιλον σακούλι που κρατούσε εντοπίστηκαν διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα, τα οποία ο 22χρονος αναγνώρισε ως δικά του και της μητέρας του. Επίσης εντοπίστηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και ένα ρολόι τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.
 
Όπως είπε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, ο 43χρονος Ιρανός έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την Αστυνομία με παρόμοια αδικήματα και εναντίον του διερευνάται υπόθεση  ληστείας, νυχτερινής διάρρηξης κατοικίας και κλοπής περιουσίας, κατοχή ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Α`, κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων κατά τη διάρκεια της νύχτας καθώς και μαχαιροφορία.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μάχη για τη ζωή δίνει νεαρός-Τον έβγαλε από φλεγόμενο τροχόσπιτο ο εργοδότης του

Δειτε Επισης

Η πρώτη αντίδραση Οδυσσέα στο αίτημα για παύση-«Από σήμερα θα μιλούν οι μάρτυρες, τα στοιχεία και τα έγγραφα»
Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή-Η ώρα της τελικής σύγκρουσης, έρχονται στο προσκήνιο υποθέσεις
Καταχωρείται στις 12 το μεσημέρι η αίτηση για παύση Οδυσσέα-Θέλει να δικαστεί η ουσία η πλευρά του Ελεγκτή
Στήριξη Οικολόγων σε Γενικό Ελεγκτή-«Τα κόμματα κάνουν συνειδητά πλάτες στο βαθύ κράτος»
Δύσκολη εξίσωση η απόδειξη ανάρμοστης συμπεριφοράς-«Δεν ορίζεται από το Σύνταγμα, πολύ ψηλός ο πήχης»
Ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ΕΔΕΚ, κατακεραυνώνει Σιζόπουλο ο Βαρνάβα-«Μετέτρεψαν το κόμμα σε μικρομάγαζό τους»
Αναμένουν να δουν στην πράξη την εργοδότηση αλλοδαπών οι επιχειρήσεις-«Μύθος» για φθηνή λύση
«Βεντέτα» πίσω από τη ρατσιστική συμπεριφορά και τις ύβρεις στο Tik Tok-Παραπέμφθηκε σε δίκη ο 62χρονος
Τι προνοεί το Σύνταγμα για παύση κρατικού αξιωματούχου και η απόφαση Τρύφωνος που θα βρεθεί στο επίκεντρο
Μια προεκλογική εκστρατεία που δεν είναι σαν τις άλλες μπαίνει στην τελική ευθεία