Θανατηφόρο το τροχαίο στη Λεμεσό-Άλλο ένα θύμα της ασφάλτου θρηνεί η Κύπρος

Άλλο ένα θύμα της ασφάλτου θρηνεί η Κύπρος. Πρόκειται για την Μάρθα Λοΐζου, 80 ετών από την Κερύνεια, τέως κάτοικο Λεμεσού, η οποία ενεπλάκη στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα στον δρόμο Λεμεσού-Πλατρών.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το νέο τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 4:00 το απόγευμα, στον δρόμο Λεμεσού-Πλατρών, όταν όχημα που κινείτο νότια συγκρούστηκε με άλλο όχημα το οποίο οδηγείτο εξ αντιθέτου κατευθύνσεως με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό των δύο επιβαινόντων του ενός οχήματος και τον ελαφρύ τραυματισμό του οδηγού του άλλου οχήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΕΚΤΑΚΤΟ: Βίαιη σύγκρουση οχημάτων, εγκλωβίστηκε γυναίκα-Φωτογραφίες από τη σκηνή

Όπως δήλωσε ο Αιμίλιος Κκαφάς, αξιωματικός της Τροχαίας Λεμεσού, όλοι οι οδηγοί διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο σοβαρός τραυματισμός των δύο. Λίγο αργότερα η επιβάτιδα στο όχημα εξέπνευσε. Ο 80χρονος οδηγός βρίσκεται υπό την επίβλεψη των γιατρών γιατί και η δική του κατάσταση είναι σοβαρή, ενώ η κατάσταση του 34χρονου οδηγού θεωρείται καλή.
 

«Οι συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται για να διαπιστωθεί πέραν πάσης αμφιβολίας κάτω από ποιες συνθήκες συνέβη το τροχαίο αυτό», ανέφερε ο κ. Κκαφάς.

Ερωτηθείς σχετικά δήλωσε ότι εξετάζονται όλα τα σενάρια. «Μπορεί και να ανατραπούν τα πάντα ανάλογα με τη λειτουργία των φώτων. Εκτός από τα φώτα τα κανονικά, υπάρχει και το πράσινο βέλος και γίνονται εξετάσεις για να διαπιστωθεί η λειτουργία των φώτων και πως άναβαν εκείνη τη στιγμή. Αναζητούμε μαρτυρίες, δεν έχουμε οποιαδήποτε μαρτυρία και κάνω έκκληση προς οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με τη Γραμμή του πολίτη ή το 112», τόνισε.
 

Από τις προκαταρτικές εξετάσεις φαίνεται ότι τουλάχιστον η συνοδηγός στο ένα όχημα, η άτυχη γυναίκα που έχασε τη ζωή της, δεν έφερε ζώνη ασφαλείας και πιθανόν να ήταν και αυτή μια αιτία για την πρόκληση του θανάτου της, κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Συνελήφθη 16χρονος που οδηγούσε κλοπιμαία μοτοσικλέτα υπό την επήρεια ναρκωτικών
Καταζητείται ο 55χρονος Θεόδωρου Θεοδώρου-Δεν παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο (pic)
Ζήτησε πόρισμα με «ανοιχτή αιτία» για Θανάση η Εισαγγελία, δολοφονία πέραν πάσης λογικής αμφιβολίας έδειξε η οικογένεια
Στροφή Εισαγγελίας στο Εφετείο για 82χρονο παππού-Δεν φέρει ένσταση στο αίτημα για ποινή με αναστολή
Ποινή δύο ετών στον 25χρονο για τον χαμό της 19χρονης Μαριλένα-Ξέσπασε η μητέρα της αδικοχαμένης
Ούτε αυτή την εβδομάδα αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής οι μοναχοί
Συνελήφθη καταζητούμενη για υποθέσεις κλοπών σε Λάρνακα και Αμμόχωστο
Μη παραδοχή απάντησε σε όλες τις κατηγορίες ο 44χρονος που κατηγορείται για το τετραπλό θανατηφόρο
Εικόνες από την φωτιά στο οίκημα της Ομόνοιας-Δείχνει «άσπονδους φίλους» ο πρόεδρος του Σωματείου
Φωτιά στο σωματείο της Ομόνοιας στην Παπανικολή-Έρευνες από τις Αρχές