Τα έκανε γυαλιά καρφιά, φώναζε και αιμορραγούσε-Είχε κάνει χρήση crystal meth

Γυαλιά καρφιά τα έκανε νεαρός σε ξενοδοχείο της Λάρνακας, κατόπιν χρήσης ναρκωτικών, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου κρατείται φρουρούμενος.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 22.30 χθες βράδυ μέλη του ΤΑΕ και της Τροχαίας Λάρνακας μετέβησαν σε ξενοδοχείο που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης μετά από πληροφορία που λήφθηκε ότι άγνωστο πρόσωπο προκαλούσε ζημιές σε συγκεκριμένο δωμάτιο του ξενοδοχείου.
 
Με την άφιξη τους στο ξενοδοχείο και από τους θορύβους, τις κραυγές και τις ασυναρτησίες που ακούγονταν από το δωμάτιο, σχημάτισαν την άποψη ότι υπήρχε άτομο σε κίνδυνο.
 
Ωστόσο παρά τις προσπάθειες των αστυνομικών τα πρόσωπα που βρίσκονταν στο δωμάτιο δεν άνοιγαν την πόρτα με αποτέλεσμα να κληθεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία μέλη της οποίας παραβίασαν τη θύρα.
 
Με την είσοδο των αστυνομικών στο δωμάτιο διαπιστώθηκε ότι εντός υπήρχε μόνο ένας άνδρας ο οποίος προσπάθησε να αποτρέψει τα μέλη της Δύναμης να μπουν, ενώ συνέχιζε να σπάζει γυαλιά, τραπέζια και άλλα αντικείμενα που υπήρχαν.
 
Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι στο δωμάτιο υπήρχαν σπασμένα αρκετά αντικείμενα, έπιπλα και γυαλιά ενώ παντού στο χώρο υπήρχαν μεγάλες ποσότητες αίματος.
 
Μετά από εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι ο άνδρας ήταν ηλικίας 25 ετών, κάτοικος Λευκωσίας ο οποίος ήταν τραυματισμένος σε διάφορα μέρη του σώματος του και αιμορραγούσε.
 
Στη σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο που μετέφερε το νεαρό στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι είχε μεταξύ άλλων τραυμάτων και θλαστικό τραύμα δεξιού αγκώνα.
 
Στον 25χρονο προσφέρθηκε ιατρική περίθαλψη και αργότερα σήμερα αναμένεται να εισαχθεί στο χειρουργείο για επέμβαση, ενώ κρατείται φρουρούμενος στο Ορθοπεδικό Τμήμα του Νοσοκομείου.
 
Ανακρινόμενος ο νεαρός ανέφερε ότι έκανε χρήση ναρκωτικής ουσίας κρύσταλ, ενώ οι ζημιές που προκάλεσε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου δεν έχουν ακόμα υπολογιστεί.
 
Πηγή:ΚΥΠΕ 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε 40χρονο για εμπρησμό οχήματος στην Αραδίππου
Τους ανέκοψαν για έλεγχο και τους τσάκωσαν με πέντε κιλά κάνναβη-Χειροπέδες σε δύο (pics)
Το μπαλάκι στο Εφετείο για αναστολή ποινής στον 82χρονο παππού-Τα νέα δεδομένα και τα σενάρια
Ορόσημο η 10η Μαΐου για ένα ασήκωτο Γολγοθά 19 χρόνων... Ο επίλογος της αρχής του τέλους
Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ
Ανοικτή επιστολή από τη μητέρα της αδικοχαμένης Μαριλένας-«Έκλαψα περισσότερο από κάθε άλλη μέρα για την κόρη μου»
Στις 18 Απριλίου απαντά η 47χρονη σε κατηγορίες για κλοπές μέσω καρτών paysafe
Συνελήφθη 16χρονος που οδηγούσε κλοπιμαία μοτοσικλέτα υπό την επήρεια ναρκωτικών
Καταζητείται ο 55χρονος Θεόδωρου Θεοδώρου-Δεν παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο (pic)