Κυριακή 29 Μαρ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Είδαν ξανά τον «Μαμ», έπαιξαν... πόκερ και περιμένουν την επόμενη παρτίδα

  25/02/2020 07:14
Είδαν ξανά τον «Μαμ», έπαιξαν... πόκερ και περιμένουν την επόμενη παρτίδα

Είδαν ξανά τον «Μαμ», έπαιξαν... πόκερ και περιμένουν την επόμενη παρτίδα

  25/02/2020 07:14
Στα κρατητήρια και στο κελί που κρατείται ο ισοβίτης Δημήτρης Μαμαλικόπουλος, που συνελήφθηκε ως ύποπτος για το μαφιόζικο χτύπημα στην Αγία Νάπα τα ξημερώματα της 16ης Φεβρουαρίου, που στόχο είχε γνωστό επιχειρηματία, ο οποίος ωστόσο είχε αποχωρήσει λίγο νωρίτερα, βρέθηκαν χθες ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχώστου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μέλη της ανακριτικής ομάδας, μετέβησαν χθες στο κελί του «Μαμ», τον οποίον ωστόσο δεν υπέβαλαν σε ανάκριση αλλά ακολουθώντας άλλη στρατηγική, θέλησαν να προβληματίσουν τον ισοβίτη, δίνοντας του χρόνο για να σκεφτεί, για να επανέλθουν τις επόμενες ημέρες, ώστε να τους πει εάν είναι πρόθυμος να συνεργαστεί ή όχι.
 
Ο Μαμαλικόπουλος, δεν χαρακτηρίζεται εύκολος αντίπαλος, λαμβάνοντας υπόψη και πως πρόκειται για σκληρό αντιεξουσιαστή που τηρεί την εγκληματική ομερτά, πράγμα το οποίο απέδειξε και στην υπόθεση του πενταπλού φονικού, για το οποίο καταδικάστηκε πέντε φορές ισόβια, και δεν παραδέχθηκε ποτέ ενοχή, δηλώνοντας μέχρι και σήμερα αθώος.
Το στρατηγική θα ακολουθήσει ο «Μαμ», είναι κάτι που θα διαφανεί την επόμενη φορά όπου θα ανακριθεί και θα κληθεί να απαντήσει σε συγκεκριμένα στοιχεία και στα όσα του καταλογίζει ο 38χρονους, που επίσης τελεί υπό κράτηση, και τον έδειξε ως καθοδηγητή, ως το πρόσωπο που του έδινε πληροφορίες για τις κινήσεις του επιχειρηματία και ως τον προμηθευτή των όπλων, τα οποία του παραδόθηκαν μέσω τρίτου προσώπου που τα άφησε σε συγκεκριμένο σημείο.
Παράλληλα, εάν επιβεβαιωθεί η εμπλοκή Μαμαλικόπουλου, οι ανακριτές θέλουν να μάθουν εάν ήταν ο ηθικός αυτουργός, και εάν ναι, ποιο ήταν το κίνητρο του, και εάν όχι, ποιοι κρύβονται πίσω του.
 
Στο μεταξύ, σε ότι αφορά τον 38χρονο, το διάταγμα κράτησης του οποίου εκπνέει την Τετάρτη, αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον του Δικαστηρίου, με τους ανακριτές να ζητούν την ανανέωση της κράτησης του.
Ο 38χρονος, παραδέχθηκε πως είναι το πρόσωπο που γάζωσε την καφετέρια με 25 σφαίρες, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τεσσάρων θαμώνων, ενώ ανέφερε πως παρακολουθούσε τον επιχειρηματία για ένα μήνα.
 
Στα χέρια της Αστυνομίας υπάρχουν και κάμερες ασφαλείας που καταγράφουν τις κινήσεις του πριν και μετά το φονικό, όπως επίσης και τις κινήσεις του που τρεις μέρες προηγουμένως προσπάθησε για πρώτη φορά να χτυπήσει τον επιχειρηματία, ο οποίος επίσης βρισκόταν κατά τον ουσιώδη χρόνο εντός της καφετέριας.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας