Βαριά καμπάνα για δύο που πιάστηκαν με οκτώ κιλά κοκαΐνης

Ποινές φυλάκισης 12 και 10 χρόνων αντίστοιχα σε 48χρονο και σε 38χρονο επέβαλε το Κακουργιοδικείο Λεμεσού, για την κατοχή πέραν των οκτώ κιλών κοκαΐνης. Τη μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών εντόπισαν τον περασμένο Αύγουστο, μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, κατά τη διάρκεια επιχείρησής τους στην Λεμεσό.
 
Συγκεκριμένα, στις 21 Αυγούστου, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών για διακίνηση ναρκωτικών, μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν για έλεγχο μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 48χρονος σε περιοχή της Λεμεσού. Ο 48χρονος μετέφερε με τη μοτοσικλέτα του μια πλαστική σακούλα, η οποία όπως διαπιστώθηκε περιείχε, μέσα σε χάρτινο κιβώτιο, οκτώ συσκευασίες κοκαΐνης, βάρους 8 κιλών και 835 γραμμαρίων. Τα μέλη της ΥΚΑΝ προχώρησαν στη σύλληψη του 48χρονου για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ σε έρευνα που διεξήχθη στην οικία του, βάσει Δικαστικού εντάλματος, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια.
 
Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, διεξήχθη την ίδια μέρα έρευνα και στην οικία 38χρονου, επίσης βάσει Δικαστικού εντάλματος, αφού σύμφωνα με τα υπό εξέταση τότε στοιχεία, αυτός σχετιζόταν με την ποσότητα κοκαΐνης. Τα μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν στην κατοικία τρία φυτά κάνναβης, ύψους 1.30 – 1.80μ., ενώ στη συνέχεια προχώρησαν στη σύλληψη και του 38χρονου, βάσει Δικαστικού εντάλματος.
 
Κατά την εκδίκαση της υπόθεσης, το Κακουργιοδικείο Λεμεσού έκρινε ένοχους τους 48χρονο και 38χρονο για την κατοχή της ποσότητας κοκαΐνης, ενώ ο 38χρονος κρίθηκε ένοχος και για την κατοχή των φυτών κάνναβης. Την περασμένη Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου, το Δικαστήριο επέβαλε στον 48χρονος ποινή φυλάκισης 12 χρόνων και στον 38χρονο ποινή φυλάκισης 10 χρόνων.
 
Την υπόθεση είχε διερευνήσει η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού).

Δειτε Επισης

Κάθειρξη 10 ετών σε 67χρονο για βιασμό 61χρονης-Την κτύπησε και την κακοποίησε
Παρουσίασε το σχέδιο με τις 50 δράσεις για την κοινωνική ένταξη των μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Ομόφωνα ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας-Της επιβλήθηκε ισόβια κάθειρξη
Πρόστιμα 80,000 ευρώ σε παροχείς για καταχρήσεις στο ΓεΣΥ-Πέραν των 350 διερευνήσεων
Ένοχος ο Ηλίας Μίχος για το βιασμό της 12χρονης-Αθώα η μητέρα
ΒΙΝΤΕΟ: Επεισόδια κατά τη μεταγωγή του Μίχου και των άλλων κατηγορουμένων στην υπόθεση Κολώνου
Για πρόσκληση Γκουτέρες σε Τατάρ για συνάντηση κάνουν λόγο τα κατεχόμενα
Τραγικό το τέλος της 85χρονης στην Καρδίτσα-Την κατασπάραξε ζώο
Σοκ στην Καρδίτσα-Εντοπίστηκε ακέφαλο πτώμα 85χρονης σε οικία
Χειροπέδες σε 40χρονο για εμπρησμό οχήματος στην Αραδίππου