Με συνδρομή Κεντρικών η σύλληψη για την απαγωγή-Η μαρτυρία που έδειξε 40χρονο

Αρνείται οποιαδήποτε ανάμιξη στην εξαφάνιση του 31χρονου Σύρου Ahmed Zaidan, ο 40χρονος Ιορδανός που συνελήφθη ως ύποπτος μετά από σχετική μαρτυρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Θρίλερ με την εξαφάνιση 31χρονου-Σαρωτικές έρευνες, ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα

Οι οικείοι του 31χρονου στις 20 Φεβρουαρίου κατήγγειλαν την εξαφάνιση του 31χρονου, ο οποίος  είχε αποφυλακιστεί στις Δεκεμβρίου, αφού εξέτισε ποινή φυλάκισης για υπόθεση κατοχής πλαστού εγγράφου, διάρρηξης και κλοπής. Συγκεκριμένα, καταδικάστηκε τον Μάρτιο του 2019, σε ποινή φυλάκισης ενός έτους. 
 
Μετά την καταγγελία, η Αστυνομία Λεμεσού, ζήτησε βοήθεια από τις Κεντρικές Φυλακές ώστε να διαπιστωθεί εάν οι φίλοι του 31χρονου γνωρίζουν οτιδήποτε που θα μπορούσε να βοηθήσει στον εντοπισμό του.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, πρόσωπο που βρίσκεται στις φυλακές ως υπόδικος από τις 17 Φεβρουαρίου και είναι φίλος του 31χρονου, ανέφερε ότι τρεις μέρες πριν μπει στις φυλακές είχε συναντηθεί με 22χρονο, κοινό τους φίλο, ο οποίος του είπε ότι είχε βρεθεί με τον Σύρο που αγνοείται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Απαγωγή πίσω από την εξαφάνιση 31χρονου στη Λεμεσό-Παραμένει άφαντο το θύμα

Κατά τη συνάντηση τους, ο Σύρος είπε στον 22χρονο ότι το μεσημέρι είχε συναντηθεί με τον 40χρονο Ιορδανό, τον οποίο θα συναντούσε
και το βράδυ.
 
Η εν λόγω συνάντηση έγινε στις 14 Φεβρουαρίου, οπότε και αγνοείται η τύχη του 31χρονου, ο οποίος απασχόλησε τις Αρχές με διάφορες υποθέσεις.
 
Οι πληροφορίες που έδωσε ο υπόδικος, άνοιξαν τον δρόμο για διερεύνηση της υπόθεσης από την Αστυνομία, η οποία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης εναντίον του 40χρονου Ιορδανού, ο οποίος αφότου συνελήφθη οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, όπου εκδόθηκε εναντίον του διάταγμα οκταήμερης προσωποκράτησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Χάθηκαν τα ίχνη 31χρονου στη Λεμεσό

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 40χρονος ανακρινόμενος αρνείται οποιαδήποτε ανάμιξη, ενώ ισχυρίζεται ότι το βράδυ της 14ης Φεβρουαρίου, βρισκόταν στην οικία του με τη σύζυγό του.
 
Υπενθυμίζεται ότι, το όχημα που οδηγούσε ο 31χρονος εντοπίστηκε έξω από οικία φίλου του και από τις έρευνες που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι αυτό ήταν εγγεγραμμένο σε πρόσωπο το οποίο κρατείται ως υπόδικος στις φυλακές για την υπόθεση της απόπειρας φόνου κατά του Νίκου Ροδοθέου. Σημειώνεται πως οι δύο είναι φίλοι και γι’ αυτό χρησιμοποιούσε το όχημά του.
 
Οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε εξέλιξη, με την Αστυνομία να αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, συμπεριλαμβανομένου και της εγκληματικής ενέργειας. 

Δειτε Επισης

Μέσα από χίλια μύρια κύματα ψηφίστηκε ο νόμος που επιτρέπει την ταυτοποίηση χρηστών καρτοκινητών
Λήστεψαν έξι γυναίκες μέσα σε μια ημέρα στη Λεμεσό-Συνελήφθησαν δυο 21χρονοι
Ισότητα: Εκτεθειμένοι σε ψευδείς καταγγελίες οι Αστυνομικοί
Χειροπέδες σε 29χρονο για τη μεταφορά μεταναστών στην Κύπρο
Τρέχουν να σβήσουν τις... φωτιές μετά τις πυρκαγιές από βεγγαλικά-Ανάκληση αδειών για χρήση πυροτεχνημάτων
Ανακαλούνται όλες οι άδειες που έχουν εκδοθεί για χρήση πυροτεχνημάτων μετά τη φωτιά που ξέσπασε
Τίθεται σε διαθεσιμότητα ο διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλείων για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος
Διατάχθηκαν επιχειρήσεις αυξημένων ελέγχων για τις λαμπρατζιές-Έκκληση σε γονείς για να λάβουν μέτρα
Κακοποιούσε σεξουαλικά τις ανήλικες και τους έλεγε είναι αναγκαίο-Η ετυμηγορία του Κακουργιοδικείου για τον προπονητή
Ετοιμότητα ΕΦ για παροχή βοήθειας στην ΕΕ με κάθε δυνατό τρόπο στην αντιμετώπιση κρίσεων στο μέλλον