Τρίτη 31 Μαρ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Θρίλερ με την εξαφάνιση 31χρονου-Σαρωτικές έρευνες, ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα

  23/02/2020 13:03
Θρίλερ με την εξαφάνιση 31χρονου-Σαρωτικές έρευνες, ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα

Θρίλερ με την εξαφάνιση 31χρονου-Σαρωτικές έρευνες, ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα

  23/02/2020 13:03
Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση του 31χρονου Σύρου Ahmed Zaidan, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις 14 Φεβρουαρίου, με την Αστυνομία να αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.
Η εξαφάνιση του 31χρονου, καταγγέλθηκε στις 20 Φεβρουαρίου, ενώ χθες η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 40χρονου Ιοραδανού, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρία, είναι ο τελευταίος που τον είδε.
 
Μετά την καταγγελία για την εξαφάνιση του 31χρονου, το όχημα που οδηγούσε εντοπίστηκε έξω από οικία φίλου του και από τις έρευνες που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι αυτό ήταν εγγεγραμμένο σε πρόσωπο το οποίο κρατείται ως υπόδικος στις φυλακές για την υπόθεση της απόπειρας φόνου κατά του Νίκου Ροδοθέου, που διαπράχθηκε στις 26 Νοεμβρίου 2018 στη Λευκωσία, σύμφωνα με πληροφορίες μας ο υπόδικος είναι φίλος με τον 31χρονου που αγνοείται.
Ο 31χρονος αποφυλακίστηκε πρόσφατα, αφού εξέτισε ποινή για υπόθεση κατοχής οπλισμού, που εξιχνιάστηκε πριν από περίπου ένα χρόνο, ενώ απασχόλησε τις Αρχές και για διάφορες άλλες υποθέσεις όπως κλοπές και διαρρήξεις.
 
Η Αστυνομία περνά από ανάκριση τον Ιορδανό ώστε να εξακριβώσει τι κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση του 31χρονου κι όπως μας αναφέρθηκε όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά.
 
Ο 40χρονος ύποπτος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο διέταξε την οκταήμερη κράτηση του.
 
Οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ επιχειρείται μέσα από το σήμα του κινητού του 31χρονου να εντοπίσουν τα ίχνη του.
 
Ο 31χρονος περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους περίπου 1.80μ., με κοντά, μαύρα μαλλιά και με τατουάζ στα δύο του χέρια. Κατά την αναχώρηση του από την κατοικία του, αυτός φορούσε άσπρες φόρμες.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας