Τρίτη 7 Απρ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Kαταζητείται ο Ζαβράντωνας, τον έδωσαν καταδικασθέντες σε υπόθεση ναρκωτικών

  19/02/2020 11:03
Kαταζητείται ο Ζαβράντωνας, τον έδωσαν καταδικασθέντες σε υπόθεση ναρκωτικών

Kαταζητείται ο Ζαβράντωνας, τον έδωσαν καταδικασθέντες σε υπόθεση ναρκωτικών

  19/02/2020 11:03
Εξελίξεις σημειώνονται σε υπόθεση ναρκωτικών, στην οποία καταδικάστηκαν δύο πρόσωπα τα οποία μετατράπηκαν σε μάρτυρες κατηγορίας και έδωσαν το πρόσωπο που τους έδωσε οδηγίες, πίσω από τη μεταφορά ενάμιση κιλού κοκαΐνης.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο καταδικασθέντες έδωσαν τον Γιώργο Χριστοδούλου άλλως Ζαβράντωνας, η φωτογραφία του οποίου δόθηκε στη δημοσιότητα, από την Αστυνομία, η οποία σε ανακοίνωση της αναφέρει πως εναντίον του διερευνάται υπόθεση συνομωσίας προς διάπραξης κακουργήματος, παράνομης προμήθειας ναρκωτικών από άλλο πρόσωπο, παράνομης προμήθειας ναρκωτικών σε άλλο πρόσωπο, παράνομης κατοχής ναρκωτικών και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα.
 
Ο ένας εκ των δύο κατηγορουμένων, 23 ετών καταδικάστηκε σε έξι χρόνια φυλάκιση, ενώ ο δεύτερος, 32 ετών καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκιση.
 
Και οι δύο, είχαν παραδεχθεί ενώπιον Δικαστηρίου, ενώ ακολούθως μεταφέρθηκαν σε ειδικό χώρο και όχι στις Κεντρικές, αφού έχουν μπει στο σχέδιο προστασίας μαρτύρων.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης στις 25 Μαΐου 2019 μέλη της ΥΚΑΝ έθεσαν υπό παρακολούθηση συγκεκριμένη περιοχή παρά τον κυκλικό κόμβο του Καλού Χωριού στην επαρχία Λάρνακας, όπου σύμφωνα με πληροφορίες θα γινόταν διακίνηση ναρκωτικών.
 
Το απόγευμα της 25ης Μαΐου, δύο πρόσωπα, ηλικίας 32 και 23 χρόνων, εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε όχημα, το οποίο είχε γίνει αντιληπτό από μέλη της ΥΚΑΝ να εισέρχεται σε πάροδο του δρόμου Λάρνακας – Καλού Χωριού και να σταματά σε συγκεκριμένο σημείο.
 
Τα δύο πρόσωπα θεάθηκαν να τοποθετούν στο έδαφος ένα σακούλι το οποίο, αφού παραλήφθηκε από την Αστυνομία, διαπιστώθηκε ότι περιείχε 1 κιλό και 558 γραμμάρια κοκαΐνης, το οποίο παραλήφθηκε ως τεκμήριο.
 
Στη συνέχεια τα δύο πρόσωπα επιβιβάστηκαν στο όχημα και αναχώρησαν από την περιοχή, ωστόσο ανακόπηκαν για έλεγχο από τα μέλη της ΥΚΑΝ και συνελήφθηκαν για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής ναρκωτικών.

 

Η Αστυνομία παρακαλεί οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το Επαρχιακό Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ Λάρνακας στα τηλέφωνα 24804200/99261019 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή στη τηλεφωνική γραμμή Ανταπόκρισης και Βοήθειας για τα ναρκωτικά 1498 ή μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας «Καταγγελία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας