Διαπιστώθηκαν εύλογες υπόνοιες και άρχισε η λήψη κατάθεσης από Παπαδάκη

Στο επόμενο βήμα προχωρούν οι διωκτικές Αρχές, σε σχέση με τις καταγγελίες του Δημήτρη Παπαδάκη, ο οποίος μετά την άρνηση του Μαρίνου Σιζόπουλου να καταθέσει στοιχεία σε σχέση με τα όσα του καταλόγισε, καταγγέλλει πιθανή σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και ενδεχόμενο διάπραξης ποινικών αδικημάτων.
 
Ο Δημήτρης Παπαδάκης, βρέθηκε το πρωί στο Αρχηγείο Αστυνομίας, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Φάνο Αντρέου, όπου συνάντησε και ενημέρωσε τον Αρχηγό της δύναμης σε σχέση με τις δημόσιες καταγγελίες του.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η κίνηση ματ Παπαδάκη, ο μονόδρομος για Σιζόπουλο και ο… σκοτεινός Free Great
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, η πλευρά του Δημήτρη Παπαδάκη στη συνέχεια, αφού αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα στοιχεία, κατάφερε να πείσει τους ανακριτές, ότι υπάρχουν εύλογες υπόνοιες, για πιθανή διάπραξη ποινικών αδικημάτων.
 
Ως εκ τούτου ο Δημήτρης Παπαδάκης παρέμεινε στο Αρχηγείο για να δώσει γραπτή κατάθεση, στην οποία θα αναφέρεται στα στοιχεία που έχει, δίνοντας συγκεκριμένες λεπτομέρειες, ως προς τις καταγγελίες του, στους ανακριτές.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στο βούρκο της εσωστρέφειας-Πόλεμος χαρακωμάτων και παραιτήσεις στην ΕΔΕΚ
 
Σημειώνεται ότι όπως ανακοινώθηκε δημόσια, η υπεράσπιση Παπαδάκη, έχει στοιχεία που ενισχύουν τους ισχυρισμούς του και τα οποία πιθανών να κατατεθούν ενώπιον των Αρχών. Την ίδια ώρα στο μικροσκόπιο του ηλεκτρονικού εγκλήματος βρίσκεται κα το βίντεο που διέρρευσε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, από άγνωστο λογαριασμό που φέρει το όνομα «Free Great» και το οποίο δείχνει την παγίδα που έστησαν με κρυφές κάμερες σε τοπική συνεργάτιδα του ευρωβουλευτή.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Έτσι την έστησαν με κρυφές κάμερες στον Παπαδάκη-Εμπλέκουν αστυνομικό
 
Στο εν λόγω βίντεο σε κάποια στιγμή, φαίνεται μέρος του προσώπου του δήθεν πελάτη που ήθελε να αγοράσει αντικαπνιστικό εξοπλισμό από τη γυναίκα και επιχειρείται επιστημονική ανάλυση του βίντεο ώστε να υπάρξει ταυτοποίηση του προσώπου.
 
Σημειώνεται ότι την καταγγελία στο ηλεκτρονικό έγκλημα, έκανε η γυναίκα που εμφανίζεται στο βίντεο, η οποία δήλωσε ότι μπορεί να αναγνωρίσει τα πρόσωπα που την είχαν επισκεφθεί.
 
Οι έρευνες των Αρχών και στα δύο μέτωπα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι επίκεινται εξελίξεις, αφού τόσο μετά την κατάθεση Παπαδάκη όσο και για το βίντεο, αναμένεται να κληθούν για να καταθέσουν διάφορα πρόσωπα.
 
Υπενθυμίζεται πως σε ότι αφορά το βίντεο, η παραπονούμενη, δείχνει τον έναν εκ των αστυνομικών του Μαρίνου Σιζόπουλου, ο οποίος κλήθηκε στην Αστυνομία για ανάκριση.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Φρενάρει τη διερεύνηση ο Σιζόπουλος, περιμένει τον φάκελο για τα περαιτέρω ο Κληρίδης

Δειτε Επισης

BINTEO: Πήγε για κούρεμα και τον πήρε ο ύπνος-Η απόφαση του κουρέα που έγινε viral
Το Χάρβαρντ ζητά συγγνώμη και αφαιρεί το δέσιμο βιβλίου-Ήταν φτιαγμένο από... ανθρώπινο δέρμα
Αναμένει υλοποίηση έργων και προειδοποιεί η Συντ. Γονέων Σχολείων του Ύψωνα
Ξεδίπλωσε το πλάνο του για τα πρόστιμα ο Βαφεάδης-Στο τραπέζι η μείωση κατά 50% του εξώδικου υπό προϋποθέσεις
Στις 18 Απριλίου απαντά η 47χρονη σε κατηγορίες για κλοπές μέσω καρτών paysafe
Δείχνει παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων λόγω της διχοτόμησης η έκθεση των ΗΕ-Υποδείξεις για τα οδοφράγματα
Μη διενέργεια ελέγχου σε όλες τις περιπτώσεις εσόδων της ΓΔ Ανάπτυξης διαπιστώνει η Ελεγκτική
Ο πρώην μεγιστάνας των κρυπτονομισμάτων Σαμ Μπάνκμαν-Φριντ καταδικάστηκε σε 25 χρόνια φυλάκισης
«Δεν έδωσε άδεια Ευρωπαϊκός οργανισμός για ηλεκτρική διασύνδεση Τουρκίας-ψευδοκράτους»
Κακοκαιρία στην Ισπανία-Νεκροί δύο άνθρωποι που παρασύρθηκαν από τα κύματα