Τρίτη 25 Φεβ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Παραπέμφθηκε σε δίκη ο 28χρονος που απήγαγε μάνα και βρέφος στη Λεμεσό

  14/02/2020 18:30
Παραπέμφθηκε σε δίκη ο 28χρονος που απήγαγε μάνα και βρέφος στη Λεμεσό

Παραπέμφθηκε σε δίκη ο 28χρονος που απήγαγε μάνα και βρέφος στη Λεμεσό

  14/02/2020 18:30
Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λεμεσού, παραπέμφθηκε ο 28χρονος που είχε συλληφθεί την περασμένη Παρασκευή, για την απαγωγή της 19χρονης πρώην συμβίας του και του 10μηνου βρέφους τους στη Λεμεσό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: H πληροφορία που οδήγησε στη σύλληψη του 28χρονου για την απαγωγή μητέρας και βρέφους

Με τη συμπλήρωση του φακέλου της υπόθεσης και τη λήξη του διατάγματος προσωποκράτησης του, ο 28χρονος οδηγήθηκε εκ νέου σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο τον παρέπεμψε σε δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου, που θα συνεδριάσει στις 30 Μαρτίου 2020.

Μέχρι τότε, ο 28χρονος θα παραμείνει υπό κράτηση στις Κεντρικές Φυλακές.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, ο νεαρός είχε ανακόψει το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, το όχημα στο οποίο επέβαινε η 19χρονη, το 10μηνο βρέφος τους και μια φίλη της κοπέλας, επίσης 19 ετών.

Αφού ο 28χρονος άσκησε βία σε βάρος της φίλης της πρώην συμβίας του, την κατέβασε από το όχημα. Στη συνέχεια επιβιβάστηκε ο ίδιος στο αυτοκίνητο και τράπηκε σε φυγή.

Αφού η 19χρονη φίλη της μητέρας ενημέρωσε την Αστυνομία για την απαγωγή, άρχισε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, ο οποίος εντοπίστηκε το βράδυ της ίδιας μέρας σε διαμέρισμα στο Κοιλάνι, το οποίο ενοικίαζε ο 28χρονος.
 
Στο σπίτι εντοπίστηκαν τόσο η μητέρα, όσο και το βρέφος.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας