Οι σχεδιαζόμενες δολοφονίες, η αλλαγή στάσης και η… κομμώτρια

Τον Ιανουαρίου του 2020 φαίνεται να λήφθηκε η απόφαση, από τον Παναγιώτη Παναγιώτου άλλος «Γλύκας», να αλλάξει την κατάθεση του σε σχέση με την απόπειρα φόνου εναντίον του το 2017, μετά από ενημέρωση που έτυχε από την Αστυνομία, ότι αποτελεί στόχο δολοφονικής επίθεσης.
 
Όπως ανέφερε η Κατηγορούσα Αρχή, ενώπιον του Δικαστηρίου, όπου οδηγήθηκαν ο Αλέξης Μαυρομιχάλης Ντίντι Ρούντολφ, οι οποίοι παραπέμφθηκαν σε δίκη για την απόπειρα φόνου, τόσο ο «Γλύκας» όσο και το Αλεξούι ενημερώθηκαν από την Αστυνομία ότι ενδεχομένως να αποτελούν στόχο δολοφονίας.
 
Παρουσιάζοντας το μαρτυρικό υλικό που υπάρχει, η Δημόσια Κατήγορος, Έλενα Κληρίδου, αναφέρθηκε στην κατάθεση του Γλύκα που έδειξε τον Ρούντολφ ως τον δράστη της απόπειρας φόνου και τους Αλέξη Μαυρομιχάλη και Ιωσήφ Ιωσήφ, ως ηθικούς αυτουργούς.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: LIVE: «Για όλα φταίει η κομμώτρια», είπε ο Γλύκας και στο βάθος... Αλεξούι
 
Όπως είπε, ο Γλύκας αποφάσισε να μιλήσει στις Αρχές, αφού ενημερώθηκε για τη νέα σχεδιαζόμενη δολοφονία εναντίον του, ενώ στην κατάθεση του ισχυρίστηκε πως «για όλα φταίει η κομμώτρια». Όπως ισχυρίστηκε «η κομμώτρια», είναι το παρατσούκλι του Αλέξη Μαυρομιχάλη.
 
Παράλληλα λήφθηκε κατάθεση από φίλο του Γλύκα, ο οποίος επίσης ισχυρίστηκε πως γνωρίζει από τον Γλύκα ότι το παρατσούκλι «κομμώτρια», φέρει ο Αλέξης Μαυρομιχάλης.
 
Σύμφωνα πάντα με τη δημόσια κατήγορο, Έλενα Κληρίδου, ενώπιον της Αστυνομίας, υπάρχει κατάθεση από την αδελφή του Γλύκα, η οποία ανέφερε πως όταν ο αδερφός της ξύπνησε στο Νοσοκομείο μετά την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε εναντίον του, έλεγε «γ… των Αλέξη».
 
Η κ. Κληρίδου αναφέρθηκε επίσης στην μαρτυρία του δεύτερου προσώπου ο οποίος ισχυρίστηκε πως προσεγγίστηκε από τους Αλέξη Μαυρομιχάλη και Ιωσήφ Ιωσήφ, ένα μήνα μετά την απόπειρα φόνου, «για να τελειώσει τη δουλειά».
 
Ωστόσο, ισχυρίστηκε πως αρνήθηκε και πως οι δύο, του παραδέχθηκαν πως αυτοί έβαλαν τον Ρούντολφ για να σκοτώσει τον Γλύκα.
 
Μεταξύ άλλων η Κατηγορούσα Αρχή αναφέρθηκε και στην περιγραφή γείτονα που είχε δει τον δράστη και όπως είπε ομοιάζει με τον Ρούντολφ.
 
Η Κατηγορούσα Αρχή ζήτησε την κράτηση των δύο μέχρι τη δίκη, ενώ η υπεράσπιση των κατηγορουμένων, έφεραν ένσταση και αμφισβήτησαν το μαρτυρικό υλικό, υποδεικνύοντας την αντιφατική μαρτυρία του Γλύκα.
 
Οι δικηγόροι ζήτησαν χρόνο για να αγορεύσουν και να επιχειρηματολογήσουν για τη θέση τους πως οι δύο κατηγορούμενοι δεν πρέπει να παραμείνουν υπό κράτηση.
 
Επίσης ζήτησαν από την κατηγορούσα Αρχή να παραδώσει στο Δικαστήριο την φωτογραφία του Αλβανού, που είχε δείξει τότε ο Γλύκας ως τον δράστη της υπόθεσης.
 
Σημειώνεται πως ο Γλύκας ισχυρίστηκε στη νέα του κατάθεση, πως είχε αναγνωρίσει τον Ρούντολφ από τότε, ωστόσο δεχόταν πιέσεις για να μην αναφέρει οτιδήποτε  στην Αστυνομία.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Διαπιστώνει παράλειψη και αμέλεια των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών για την ανεξέλεγκτη εισαγωγή σκύλων η Λοττίδη
Πιάστηκαν ξανά στον ύπνο μέρα μεσημέρι-Οργανώθηκε καλύτερα από την Αστυνομία ο υπόκοσμος για την ενέδρα
Πιθανόν ανήλικης η σορός που εντοπίστηκε στη Σωτήρα-Λήφθηκαν δείγματα για ιστοπαθολογικές εξετάσεις
Χείμαρρος κατά Παπαθεοδώρου ο Λοϊζίδης-«Να μας πει ο Αρχηγός αν μιλά με μάρτυρες κατηγορίας»
Κλειστό τμήμα του δρόμου Ανθούπολης-Παλαιχωρίου λόγω της απόπειρας φόνου
Εν κινήσει οι πυροβολισμοί στο θύμα της ενέδρας-Έφυγε από επίσκεψη στα αστυνομικά κρατητήρια Λακατάμιας (pics)
Έτσι στήθηκε η ενέδρα θανάτου μέρα μεσημέρι στη Λακατάμια-Σε απόσταση αναπνοής από τον αστυνομικό σταθμό
Απόπειρα φόνου εναντίον γνωστού προσώπου στη Λακατάμια
Στο νοσοκομείο κυνηγός μετά από δάγκωμα φίνας
Έρευνες στη θάλασσα για το άλλο μισό πτώμα-Στο μικροσκόπιο δύο υποθέσεις αγνοούμενων μεταναστών