Με την πλάτη στον τοίχο αλλά… δεν λυγίζει ο φερόμενος δολοφόνος

Παρά την εξαντλητική ανάκριση από την οποία περνά ο 42χρονος φερόμενος δολοφόνος της 31χρονης Ghada Al Nouri, η οποία δολοφονήθηκε την περασμένη Δευτέρα στην οικία της στην Πάφο, εντούτοις δεν ομολογεί το έγκλημα, δίνοντας διάφορους ισχυρισμούς στις ανακριτικές Αρχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Επαναλάμβανε πως «θα την σφάξει…»-Ζωγράφισε την φρίκη το επτάχρονο κοριτσάκι

Τα στοιχεία που κατέχουν οι Αρχές σε βάρος του είναι αδιάσειστα και βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, ωστόσο συνεχίζει να κρατά ερμητικά το στόμα του κλειστό και να αρνείται ότι αυτός δολοφόνησε την εν διαστάσει σύζυγο του. Γεγονός που δείχνει πως δεν υπάρχει, τουλάχιστον προς το παρόν, μεταμέλεια για την πράξη του.

Ωστόσο η Αστυνομία, είναι βέβαιη πως στα χέρια της βρίσκεται ο δολοφόνος της 31χρονης και δεν ανησυχεί, εάν δεν ομολογήσει το στυγερό έγκλημα.

Ανάμεσα στα στοιχεία που τον καίνε, είναι και η οπτικογραφημένη κατάθεση που έδωσε το απόγευμα της Πέμπτης η επτάχρονη κόρη του, η οποία περιέγραψε με λίγες μόνο λέξεις ότι ο πατέρας της μαχαίρωσε τη μητέρα της. Το παιδί μάλιστα, ζωγράφισε τη φρίκη που έμελλε να αντικρίσουν τα ματάκια και να τραυματίσει ανεπανόρθωτα την ψυχή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μόλις μερικές γραμμές η μαρτυρία της επτάχρονης-Δεν θα καταθέσουν τα αδέλφια της

Πολύ σημαντικά είναι επίσης και τα ευρήματα από τη σκηνή του εγκλήματος, μεταξύ των οποίων και το φονικό μαχαίρι, τα οποία στάλθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις και αναμένονται τα αποτελέσματα τους.

Καθοριστικές και οι καταθέσεις Σύρων-αδελφού
Καθοριστικές θεωρούνται εξάλλου και οι καταθέσεις των δέκα Σύρων, στο υποστατικό των οποίων εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 42χρονος ύποπτος την περασμένη Πέμπτη.

Στις καταθέσεις τους, οι Σύροι ανέφεραν στους ανακριτές, ότι ο 42χρονος είχε μεταβεί στο υποστατικό όπου διέμεναν την περασμένη Τρίτη, τους συστήθηκε με άλλο όνομα και τους ζήτησε να τον φιλοξενήσουν.

Παρότι δεν τον γνώριζαν, δύο μέρες αργότερα, ένας από τους Σύρους αντιλήφθηκε πως πρόκειται για τον καταζητούμενο και ενημέρωσε τις Αρχές, οι οποίες έστησαν επιχείρηση και τον συνέλαβαν.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους, ο 42χρονος τους ζήτησε να τον βοηθήσουν να διαφύγει στα κατεχόμενα, ενώ τους παραδέχθηκε ότι αυτός σκότωσε τη σύζυγο του για λόγους τιμής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η παραδοχή για «λόγους τιμής», η αρνητική στάση και η… προαναγγελία θανάτου

Η Αστυνομία κατέχει επίσης και τη μαρτυρία του αδελφού του 42χρονου, στον οποίο ο φερόμενος δράστης μετέφερε τα τρία εκ των επτά παιδιών του μετά το έγκλημα. Τα άλλα δύο βρίσκονταν ήδη στο σπίτι του αδελφού του, ενώ άλλα δύο διαμένουν στη Συρία.

Λίγες ώρες αργότερα, ο 42χρονος τηλεφώνησε στον αδελφό του και του ζήτησε να προσέχει τα παιδιά γιατί θα φύγει μακριά. Όταν τον ρώτησε ο αδελφός του τι συμβαίνει, εκείνος του είπε να τον αφήσει μόνο του.

Επιπλέον μαρτυρία που κατέχουν οι Αρχές από πρόσωπο που σχετιζόταν με τον ύποπτο το τελευταίο διάστημα, ανέφερε στους ανακριτές, πως ο 42χρονος του είχε επαναλάβει επανειλημμένως ότι «εν να τη σφάξω».

Ζήτησαν άρση τηλεπικοινωνιακών δεδομένων και ψάχνουν κινητό
Παρότι το παζλ της υπόθεσης θεωρείται συμπληρωμένο από τις Αρχές, η Αστυνομία ζήτησε άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του υπόπτου, ώστε να έχει πρόσβαση στις κλήσεις του, αλλά και στους χώρους που κινήθηκε πριν και μετά το έγκλημα.

Οι Αρχές ζήτησαν επίσης άρση των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων και για δεύτερο αριθμό τηλεφώνου, τον οποίο εξασφάλισε και χρησιμοποιούσε ο 42χρονος μετά το έγκλημα.

Αναζητεί ακόμα, το κινητό τηλέφωνο της 31χρονης, το οποίο δεν εντοπίστηκε στην οικία της, με τις Αρχές να εικάζουν ότι το έκλεψε ο 42χρονος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Την δολοφόνησε μπροστά στα παιδιά τους, προσπάθησε να επουλώσει το τραύμα της

Θύμα ενδοοικογενειακής βίας η 31χρονη
Υπενθυμίζεται ότι, η άτυχη Ghada, είχε φθάσει στην Κύπρο με ξύλινη βάρκα πριν από περίπου ενάμιση χρόνο, ώστε να συναντήσει τον 42χρονο σύζυγο της, ενώ πρόσφατα είχε προχωρήσει σε καταγγελία σε βάρος του για ενδοοοικογενειακή βία.

Μετά την καταγγελία, ο 42χρονος είχε συλληφθεί και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ στη συνέχεια η υπόθεση καταχωρήθηκε ενώπιον Δικαστηρίου και αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους.

Ανάμεσα στους όρους, ήταν να παραδώσει τα ταξιδιωτικά του έγγραφα, το όνομα του να τοποθετηθεί στον κατάλογο stop list και να παρουσιάζεται δύο φορές την εβδομάδα σε αστυνομικό σταθμό.

Του επιβλήθηκαν επίσης περιοριστικά μέτρα, για να μην πλησιάζει την οικία της 31χρονης, τα οποία ωστόσο καταπάτησε ο δράστης και αφού μετέβη στην οικία, άνοιξε με τα δικά του κλειδιά και προέβη στο ειδεχθές έγκλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ταξίδεψε σε ξύλινη βάρκα με τα παιδιά για να τον βρει και αυτός την σκότωσε

Δειτε Επισης

Δεν είναι ευχαριστημένος με τα μέτρα για το έγκλημα ο Χαρτσιώτης-«Ευελπιστώ να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα»
Συμπλοκή και μαχαιρώματα μεταξύ Σύρων στη Λευκωσία-Οι ισχυρισμοί των εμπλεκομένων
Βαριά καμπάνα σε 49χρονη που πιάστηκε με δεκάδες κούτες αδασμολόγητων τσιγάρων
Δεκαεννιάχρονος έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο (pics)
Ξάφριζε δωμάτια του ξενοδοχείου που εργαζόταν-Χειροπέδες σε 30χρονο, επιτέθηκε σε αστυνομικούς
Ένορκες δηλώσεις πολιτών για τις €807.000 στον μονάχο-Ολοκληρώθηκαν δύο από τις διερευνώμενες υποθέσεις
Απορρίφθηκε αίτηση Γενικού Εισαγγελέα σε απόφαση απαλλοτρίωσης γης
Τουρίστες βγήκαν για περίπατο και βρήκαν σε σακούλα εκατοντάδες κροτίδες
Έφυγε… κύριος ως επισκέπτης από τις Κεντρικές ο δραπέτης-Έτσι τους πήρε στον ύπνο
Υπόδικος για υπόθεση εισαγωγής μεθαμφεταμίνης ο δραπέτης των Κεντρικών-Ερωτήματα για το πώς ξέφυγε όλων των μελών