Δεν έφερε ζώνη, κατέληξε στο πίσω κάθισμα-Το τελευταίο αντίο στην Ραφαέλλα

Δεν έφερε ζώνης ασφαλείας, η 24χρονη Ραφαέλλα Παττίχη, η οποία έχασε χθες το απόγευμα τη ζωή της στο θανατηφόρο δυστύχημα, που σημειώθηκε στον δρόμο Αυγόρου-Λιοπετρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Θρήνος για την 24χρονη Ραφαέλλα… Ξεψύχησε στα συντρίμματα του οχήματος της

Σύμφωνα με τις εξετάσεις των μελών της τροχαίας Αμμοχώστου, επιβεβαιώθηκε το αρχικό σενάριο, ότι δηλαδή η άτυχη κοπέλα δεν φορούσε ζώνη. Οι εξετάσεις της τροχαίας συνεχίζονται προκειμένου να διαφανεί πώς η άτυχη κοπέλα έχασε τον έλεγχο του οχήματος της, σε ευθύ δρόμο. Το αυτοκίνητο παρεξέκλινε της πορείας του, με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να καταλήξει σε παρακείμενο χωράφι.

Το πρωί, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, θα διενεργηθεί η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της 24χρονης, από τον ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους, για να διαφανούν τα ακριβή αίτια θανάτου της.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις τέσσερις χθες το απόγευμα στο δρόμο Αυγόρου προς Λιοπέτρι, την ώρα που η 24χρονη μετέβαινε σε φροντιστήριο όπου δίδασκε φιλολογικά μαθήματα.

Αφού το όχημα της ανετράπη και κατέληξε σε χαντάκι, η νεαρή κατέληξε στο πίσω κάθισμα του οχήματος και εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια.

Για τον απεγκλωβισμό της κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο της.

 
Θρήνος στο Αυγόρου
Η είδηση του θανάτου της 24χρονης, σκόρπισε θλίψη σε όλη την κοινότητα Αυγόρου, με τους μαθητές της να την αποχαιρετούν μέσω διαδικτύου, με ένα συγκινητικό μήνυμα.
«Άνθρωπος με ήθος, καλοσύνη και φωτεινό χαμόγελο. Αυτό είναι η πολυαγαπημένη μας Ραφαέλλα… Σήμερα ερχόσουνα εδώ στα μαθητούδια σου.. Σε περιμέναμε εδώ να μας μεταλαμπαδεύσεις τις γνώσεις σου… Καλό σου ταξίδι αγαπημένη μας… Καλό σου ταξίδι μονάκριβή μας.. Καλό σου ταξίδι άγγελέ μας… Οι μαθητές σου: Χρυσάνη, Ειρήνη, Κοσμάς, Παντελής, Χρυστάλλα, Χρήστος, Αλέξανδρος, Άννα Μαρία, Αγγελική, Ελένη, Φλουρέντζος, Γεωργία, Μαρία».
Η Ραφαέλλα, ήταν αρραβωνιασμένη και διέμενε στο Αυγόρου.
 
 
Σημειώνεται ότι στις 14:00 το μεσημέρι συγγενείς και φίλοι της 24χρονης θα πουν το τελευταίο αντίο στην 24χρονη. Η νεκρόσιμη ακολουθία θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Αυγόρου.
 

Δειτε Επισης

Διευκρινήσεις Δήμου Λεμεσού για την κατάρρευση προέκτασης οροφής κτιρίου
Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας, Κυριάκος Χαραλάμπους
Τέλος στις κακοποιήσεις παιδιών ζητούν από Χαρτσιώτη μαθητές μέσω τέχνης (pics)
Παρατείνεται μέχρι τον Αύγουστο η δίκη του Κενάν Αγιάζ
Δύο καραμπόλες στο ίδιο σημείο στον αυτοκινητόδρομο-Στο νοσοκομείο τέσσερα πρόσωπα
Υπ. Δικαιοσύνης: Στο τελικό στάδιο η πρόσληψη 259 πυροσβεστών
Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα προκάλεσε προβλήματα σε πασσάλους της ΑΗΚ και σε λάστιχα άρδευσης
Δεν σταματούν οι βομβιστικές επιθέσεις, έκρηξη σε γκαράζ οικίας στη Λακατάμια-Ζημιές σε ένα όχημα
Αναχώρησαν προς το άγνωστο οι πέντε βάρκες που ανακόπηκαν από τις κυπριακές Αρχές στα σύνορα του Λιβάνου
Ψάχνει τα ίχνη 18χρονου που εξαφανίστηκε στη Λευκωσία η Αστυνομία (pic)