Θέμα χρόνου θεωρεί η Αστυνομία τη σύλληψη του φερόμενου συζυγοκτόνου

Ολοκληρώθηκε η νενομισμένη νεκροτομή που διενήργησε η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέτα επί της σορού της 31χρονης πολύτεκνης μητέρας που δολοφονήθηκε και εντοπίστηκε νεκρή το πρωί στην οικία της στην Πάφο. 
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, που εξετάζει υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, ο θάνατος της 31χρονης προήλθε από εσωτερική αιμορραγία, προκληθείσα από νήσσον ή τέμνον όργανο. Μάλιστα, όπως προκύπτει από τις εξετάσεις, η 31χρονη δεν πέθανε ακαριαία αλλά προσπάθησε να επουλώσει το τραύμα της.
 
Την ίδια ώρα, οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς για τον εντοπισμό του εν διαστάσει συζύγου της θανούσας, με τον Υπεύθυνο του ΤΑΕ Μιχαλάκη Ιωάννου, είναι θέμα χρόνου η σύλληψή του, αφού, όπως δήλωσε, εκτιμάται ότι μέχρι αύριο το πρωί θα βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας.
 
Πρόκειται για τον Hussein Farouh, 42 ετών από τη Συρία, η φωτογραφία του οποίου δόθηκε στη δημοσιότητα.
 

Η Αστυνομία καλεί οποιονδήποτε ε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου στα τηλέφωνα 26806085 / 26806021 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή διαδικτυακά μέσω της «Κατηγορίας Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.
 
Η 31χρονη ήταν μητέρα επτά παιδιών, εκ των οποίων τα δύο ηλικίας 16 και 17 ετών διαμένουν στην Συρία και τα πέντε κάτω των 12 ετών μαζί της. Τα  τρία από τα  πέντε παιδιά που διέμεναν με την μητέρα τους, ήταν στο σπίτι τη στιγμή του φονικού, ενώ αυτή τη στιγμή και τα πέντε παιδιά της θανούσας που διέμεναν μαζί της, τέθηκαν υπό τη φροντίδα του Γραφείου Ευημερίας.  
 
Την δολοφονηθείσα γυναίκα εντόπισε στις 11:40 σήμερα, λειτουργός των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας  στην κατοικία όπου διαμένει στην Πάφο και η οποία είχε μεταβεί στην οικία για επίβλεψη, αφού η οικογένεια παρακολουθείτο από τις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας.
 
Στο σημείο είχαν κληθεί αμέσως μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ, μετά από έρευνες, το φονικό μαχαίρι εντοπίστηκε σε κάδο απορριμμάτων της κουζίνας.  
 
Σημειώνεται πως την προηγούμενη Δευτέρα είχε καταχωρηθεί υπόθεση εναντίον του καταζητούμενου για υπόθεση κλοπής  διαφόρων αντικειμένων από την κατοικία τους. Παράλληλα εναντίον του εξετάζονται και διάφορα αδικήματα, κατά παράβαση του περί βίας στην οικογένεια Νόμου. 
 
Εναντίον του 42χρονου είχε εκδοθεί, μάλιστα, και διάταγμα με το οποίο του απαγορευόταν να πλησιάσει την οικία της οικογένειας.
 
Για τον προβληματικό και βίαιο χαρακτήρα του δράστη είχαν ενημερωθεί και οι συγγενείς της θανούσας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Υπό πλήρη έλεγχο η δασική πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού
Ανακρίθηκε αριθμός ατόμων για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη
Πέντε νέες κάμερες σε λειτουργία στη Λεμεσό από τη Δευτέρα-Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Ανάκληση όλων των αδειών για ρίψη πυροτεχνημάτων ζήτησε η Παναγιώτου-Καταζητείται ένα άτομο για τη φωτιά στην Πάφο
Κατασχέθηκαν προϊόντα ελεγχόμενων φαρμακευτικών και ναρκωτικών μετά από έρευνα σε κατάστημα
Ένταλμα σύλληψης εναντίον ενός προσώπου-Προκάλεσε τη φωτιά μετά από ρίψη πυροτεχνημάτων
Οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ στο αντίθετο ρεύμα στον αυτοκινητόδρομο
Πιθανόν από ρίψη πυροτεχνημάτων προκλήθηκε η φωτιά σε δύσβατη περιοχή στην Πάφο
Χειροπέδες σε 18χρονο που εντοπίστηκε ένα κιλό κάνναβης στην κατοχή του (pics)