Αυτός καταζητείται για τη στυγερή δολοφονία της μάνας-Βρέθηκε το φονικό όπλο

Στην δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία την φωτογραφία του φερόμενου συζυγοκτόνου, ο οποίος καταζητείται για το άγριο φονικό που διαπράχθηκε στην Πάφο, με θύμα 31χρονη μητέρα επτά παιδιών. 

Πρόκειται για τον HUSSEIN FAROUH, 42 ετών από τη Συρία, εναντίον του οποίου διερευνάται το αδίκημα του φόνου εκ προμελέτης.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου στα τηλέφωνα 26806085 / 26806021 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή διαδικτυακά μέσω της «Κατηγορίας Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, η άτυχη 31χρονη εντοπίστηκε νεκρή στην κατοικία της σήμερα στις 11:40 το πρωί, από λειτουργό των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας.
  
Όπως ανέφερε ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου και Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, Μιχάλης Ιωάννου, για το συμβάν ενημερώθηκε αμέσως η Αστυνομία, η οποία μετέβη στην σκηνή και άρχισε τη λήψη καταθέσεων από γειτονικά πρόσωπα.

Από τη σκηνή περισυλλέγηκαν τεκμήρια, μεταξύ των οποίων και το φονικό όπλο, το οποίο βρέθηκε στον κάδο απορριμάτων της κουζίνας.

Ακολούθως, η σορός της 31χρονης εξετάστηκε από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέτα, η οποία επιθεώρησε και τη σκηνή. Ο κ. Ιωάννου ανέφερε πως το θύμα φέρει τραύμα στο στήθος το οποίο προκλήθηκε μάλλον από μαχαίρι. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΤΩΡΑ: Άγριο φονικό στην Πάφο-Γυναίκα μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την ώρα του φονικού, τα τρία από τα  πέντε παιδιά που διέμεναν με την μητέρα τους, ήταν στο σπίτι και ήταν αυτόπτες μάρτυρες την στυγερής δολοφονίας, ενώ αυτή τη στιγμή και τα πέντε παιδιά της θανούσας που διέμεναν μαζί της, βρίσκονται στο Γραφείο Ευημερίας. 
 
Ο κ. Ιωάννου σημείωσε πως δεν υπάρχει μαρτυρία ότι είχε προηγηθεί καυγάς, προ του φονικού. Η Αστυνομία, πρόσθεσε, ακολουθεί συγκεκριμένη πορεία στις εξετάσεις, ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε αρχικά στάδια. “Θα ακολουθήσουμε αυτή την πορεία για να μπορέσουμε να διαλευκάνουμε αυτή την υπόθεση”, συμπλήρωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Λειτουργός των ΥΚΕ εντόπισε την δολοφονημένη μητέρα-Καταζητείται ο σύζυγος της 

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή το έγκλημα πρέπει να διαπράχθηκε γύρω στις 5 το πρωί.

Ο κ. Ιωάννου επιβεβαίωσε ότι η Αστυνομία κατέχει πληροφορία ότι η άτυχη γυναίκα μετά τον τραυματισμό της ήταν ζωντανή και προσπαθούσε να επουλώσει το τραύμα της στην παρουσία και των τριών από τα πέντε παιδιά της που διέμεναν μαζί της.
 
Σημειώνεται πως την προηγούμενη Δευτέρα είχε καταχωρηθεί υπόθεση εναντίον του καταζητούμενου για υπόθεση κλοπής διαφόρων αντικειμένων από την κατοικία τους. Παράλληλα εναντίον του εξετάζονται και διάφορα αδικήματα, κατά παράβαση του περί βίας στην οικογένεια Νόμου. 
 
Εναντίον του 42χρονου υ είχε εκδοθεί και  διάταγμα αποκλεισμού του από την κατοικία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Την δολοφόνησε μπροστά στα παιδιά τους, προσπάθησε να επουλώσει το τραύμα της

Η 31χρονη ήταν μητέρα επτά παιδιών. Τα δύο παιδιά της ηλικίας 16 και 17 ετών διαμένουν στη Συρία, ενώ τα υπόλοιπα πέντε ηλικίας κάτω των 12 ετών διέμεναν με τη μητέρα τους στην Πάφο.

Δειτε Επισης

«Βεντέτα» πίσω από τη ρατσιστική συμπεριφορά και τις ύβρεις στο Tik Tok-Παραπέμφθηκε σε δίκη ο 62χρονος
Τι προνοεί το Σύνταγμα για παύση κρατικού αξιωματούχου και η απόφαση Τρύφωνος που θα βρεθεί στο επίκεντρο
Μέσα από χίλια μύρια κύματα ψηφίστηκε ο νόμος που επιτρέπει την ταυτοποίηση χρηστών καρτοκινητών
Λήστεψαν έξι γυναίκες μέσα σε μια ημέρα στη Λεμεσό-Συνελήφθησαν δυο 21χρονοι
Ισότητα: Εκτεθειμένοι σε ψευδείς καταγγελίες οι Αστυνομικοί
Χειροπέδες σε 29χρονο για τη μεταφορά μεταναστών στην Κύπρο
Τρέχουν να σβήσουν τις... φωτιές μετά τις πυρκαγιές από βεγγαλικά-Ανάκληση αδειών για χρήση πυροτεχνημάτων
Ανακαλούνται όλες οι άδειες που έχουν εκδοθεί για χρήση πυροτεχνημάτων μετά τη φωτιά που ξέσπασε
Τίθεται σε διαθεσιμότητα ο διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλείων για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος
Διατάχθηκαν επιχειρήσεις αυξημένων ελέγχων για τις λαμπρατζιές-Έκκληση σε γονείς για να λάβουν μέτρα