Σάββατο 4 Απρ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Πρόταξε μαχαίρι, απείλησε υπάλληλο και λήστεψε για δεύτερη φορά περίπτερο στη Λεμεσό

  20/01/2020 07:13
Πρόταξε μαχαίρι, απείλησε υπάλληλο και λήστεψε για δεύτερη φορά περίπτερο στη Λεμεσό

Πρόταξε μαχαίρι, απείλησε υπάλληλο και λήστεψε για δεύτερη φορά περίπτερο στη Λεμεσό

  20/01/2020 07:13
Γύρω στις δέκα χθες το βράδυ άγνωστος έχοντας καλυμμένο το πρόσωπό του με κουκούλα, εισήλθε σε περίπτερο στη Λεμεσό. Προτάσσοντας μαχαίρι ζήτησε από την 30χρονη υπάλληλο τα χρήματα από το ταμείο. Αφού άρπαξε 194 ευρώ τράπηκε σε φυγή.
 
Συγκεκριμένα, γύρω στις 10.00 χθες το βράδυ, άνδρας εισήλθε σε περίπτερο στην πόλη Λεμεσού, έχοντας καλυμμένο το πρόσωπό του και με την απειλή μαχαιριού, απαίτησε από την 30χρονη υπάλληλο τα χρήματα του ταμείου. Αφού η υπάλληλος άνοιξε το ταμείο, ο δράστης έκλεψε τα χρήματα που βρίσκονταν σε αυτό και τράπηκε πεζός σε φυγή. Αυτός περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης και φορούσε σκούρο παντελόνι, σκούρο σακάκι και μαύρα, μάλλινα γάντια.
 
Ο ίδιος άνδρας φέρεται να διέπραξε άλλη μία ληστεία στο ίδιο περίπτερο. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 10.15 το βράδυ της 14ης Ιανουαρίου, άνδρας εισήλθε στο περίπτερο έχοντας καλυμμένο το πρόσωπό του και με την απειλή μαχαιριού έκλεψε τα χρήματα από το ταμείο. Το περιστατικό δεν είχε τότε καταγγελθεί στην Αστυνομία και καταγγέλθηκε χθες το βράδυ, μετά τη διάπραξη της νέας ληστείας στο περίπτερο.
 
Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ο κουκουλοφόρος να είναι ο δράστης και απόπειρας ληστείας που διαπράχθηκε σε αρτοποιείο στη Λεμεσό στις 9:10 χθες βράδυ.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία άγνωστος με καλυμμένο το πρόσωπο εισήλθε στο αρτοποιείο και προτάσσοντας μαχαίρι ζήτησε τα χρήματα από την 64χρονη υπάλληλο. Η γυναίκα του ανέφερε ότι δεν έχει χρήματα το ταμείο και τότε αυτός τράπηκε σε φυγή, χωρίς να πάρει οτιδήποτε.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας