Πέμπτη 24 Σεπ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Χειροπέδες και σε 27χρονο για τους μετανάστες στο Κάβο Γκρέκο

  18/01/2020 08:11
Χειροπέδες και σε 27χρονο για τους μετανάστες στο Κάβο Γκρέκο

Χειροπέδες και σε 27χρονο για τους μετανάστες στο Κάβο Γκρέκο

  18/01/2020 08:11
Στη σύλληψη ενός νεαρού προχώρησε η Αστυνομία στην Αμμόχωστο, σχετικά με την υπόθεση άφιξης παράτυπων μεταναστών στο Κάβο Γκρέκο.
 
Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, στο πλαίσιο διερεύνησης της πιο πάνω υπόθεσης, η Αστυνομία προχώρησε χθες βάσει δικαστικού εντάλματος, στη σύλληψη ενός ακόμη προσώπου.
 
Πρόκειται για 27χρονο, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
 
Ο 27χρονος παρουσιάστηκε το πρωί ενώπιο του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο εξέδωσε εξαήμερο διάταγμα κράτησής του. 
 
Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν δύο ακόμα άτομα τα οποία και τέθηκαν από το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου υπό οκταήμερη κράτηση.
 
 
 
Υπενθυμίζεται ότι το πλοιάριο με τους μετανάστες έφτασε στην Κύπρο το απόγευμα της Τρίτης και από την καταμέτρηση που έγινε, μέσα στο πλοιάριο βρίσκονταν 103 άτομα, μεταξύ των οποίων επτά παιδιά.
 
Οι Αρχές άρχισαν την ταυτοποίηση των στοιχείων των μεταναστών, ενώ αναμένεται να διαφανεί κατά πόσον ανάμεσα τους βρίσκεται και ο διακινητής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πλοιάριο με μετανάστες ανοιχτά του Κάβο Γκρέκο

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πλοιάριο με τους μετανάστες που εντοπίστηκε από τα ραντάρ του Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, έφθασε στον Πρωταρα από την Τουρκία, ενώ η χώρα καταγωγής τους είναι η Συρία.
 
Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας