Παρασκευή 3 Απρ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Έπεσαν οι πρώτες ποινές για την απόπειρα φόνου κατά αστυνομικών στη Λεμεσό

  14/01/2020 21:28
Έπεσαν οι πρώτες ποινές για την απόπειρα φόνου κατά αστυνομικών στη Λεμεσό

Έπεσαν οι πρώτες ποινές για την απόπειρα φόνου κατά αστυνομικών στη Λεμεσό

  14/01/2020 21:28
Έπεσαν οι πρώτες ποινές στην υπόθεση της απόπειρας φόνου κατά των Αστυνομικών στον Ύψωνα, που σημειώθηκε στις 5 Μαΐου 2018, με κατηγορούμενους στην υπόθεση να ήταν τρία πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και ο διαβόητος Ηλίας Μούζος.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, το Κακουργιοδικείο Λεμεσού καταδίκασε του δύο συγκατηγορούμενος του Μούζου, αφού τους έκρινε ένοχους για συνωμοσία για φόνο.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αποκαλυπτικά έγγραφα: Γνώριζαν από το 2016 για τα καλάσνικοφ του Μούζου
 
Συγκεκριμένα, στον 33χρονο Ελλαδίτη, μόνιμο κάτοικο Πάφου, επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3,5 χρόνια, ενώ στον 37χρονο από τη Βουλγαρία, επιβλήθηκε ποινή 2,5 χρόνια.


Σε ό,τι αφορά τον Ηλία Μούζο, η δίκη του βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, του επιβλήθηκε ποινή δύο μηνών για υπόθεση κατοχής ναρκωτικών και αναβολικών, το 2013.
 
Οι δύο καταδικασθέντες είναι τα πρόσωπα που βρίσκονταν εντός οχήματος ενοικιάσεως μαζί με τον Μούζο, από το οποίο ρίφθηκαν οι πυροβολισμοί εναντίον των δυο αστυνομικών, που επιχείρησαν να ελέγξουν το ύποπτο όχημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η ζημιά €200.000 για ναρκωτικά «όπλισε» τον Μούζο – Οι υποθέσεις που ομολόγησε

Ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, που αρχικά εντόπισαν τον 33χρονο και τον 37χρονο, ενώ η σύλληψη του Ηλία Μούζου έγινε στις 8 Μαΐου, μετά από επεισοδιακή καταδίωξη του οχήματος που εντοπίστηκε να οδηγεί, στον κύριο δρόμο Λεμεσού - Πλατρών.


Σημειώνεται πως ο Ηλίας Μούζος αντιμετωπίζει και άλλες κατηγορίες που  αφορούν άλλες εγκληματικές ενέργειες που διαπράχθηκαν  από το 2016, σε Λεμεσό και Πάφο και σχετίζονται με κατοχή, μεταφορά και χρήση πυροβόλων όπλων και εκρηκτικών υλών, εσκεμμένη πρόκληση ζημιάς σε περιουσία, απαγωγή, απειλές, πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας