Κυριακή 9 Αυγ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Καταγγελία πατέρα για άγριο ξυλοδαρμό του γιου-Συνελήφθη καθηγητής

  14/01/2020 11:48
Καταγγελία πατέρα για άγριο ξυλοδαρμό του γιου-Συνελήφθη καθηγητής

Καταγγελία πατέρα για άγριο ξυλοδαρμό του γιου-Συνελήφθη καθηγητής

  14/01/2020 11:48
Σε καταγγελία προχώρησε πατέρας παιδιού, το οποίο φέρεται να κτυπήθηκε από καθηγητή σε γυμνάσιο της Επαρχίας Λεμεσού. Μιλώντας στην μεσημβρινή εκπομπή του Σίγμα ο πατέρας ανέφερε πως ο ξυλοδαρμός του γιου του, ο οποίος φοιτά στην τρίτη γυμνασίου σημειώθηκε χθες το μεσημέρι.
 

«Έχουν άδεια από το διευθυντή στο κλειστό στάδιο να βάζουν μουσική. Έβαλαν μουσική στο διάλειμμα και επενέβη ο καθηγητής της γυμναστικής και τους είπε να την κλείσουν. Ο γιος μου του είπε "δεν ξέρω πώς να κλείσω". Του είπε εάν δεν την κλείσεις θα σε δέρω. Τότε ο γιος μου, του είπε "δεν έχετε κανένα δικαίωμα να με κτυπήσετε". Ο καθηγητής στη συνέχεια τον άρπαξε από το λαιμό, τον κτύπησε στο πρόσωπο και προσπαθούσε να τον ρίξει από ύψος δύο μέτρων, από τη σκηνή του θεάτρου. Τότε παρενέβησαν συμμαθητές του καθώς και άλλοι καθηγητές για να αποτρέψουν τον καθηγητή από το να χρησιμοποιήσει παραπάνω βία», υποστήριξε ο πατέρας.
 
Ο ίδιος καθηγητής κτύπησε πολλές φορές μαθητές, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία του πατέρα ο οποίος υποστήριξε ότι τους εκβιάζει ότι αν πάνε στην Αστυνομία θα τους βάλει χαμηλό βαθμό.
 
«Υπάρχουν πάρα πολλές μαρτυρίες. Αυτός απείλησε το γιο μου ότι θα τον σκοτώσει, πήρε τηλέφωνο σε διάφορους γονείς και τους είπε να μην κάνουν παρέα τα παιδιά τους το γιο μου. Κάνει μπούλινγκ στο γιο μου. Είναι τρομαγμένος και φοβάται ο γιος μου. Με οδηγία της αστυνομίας τον εξέτασε γιατρός. Ακόμη έχει ζαλάδες. Το περιστατικό έγινε χθες το μεσημέρι. Ο καθηγητής κατηγορήθηκε από την Αστυνομία», ανέφερε ο πατέρας του μαθητή.
 
Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί το Υπουργείο Παιδείας και η ΟΕΛΜΕΚ.
 
«Ζητώ δικαιοσύνη και απομάκρυνση του καθηγητή από το σχολείο, επειδή το παιδί μου είναι τρομοκρατημένο», κατέληξε ο πατέρας.
 
Ο καθηγητής συνελήφθη από την Αστυνομία ως ύποπτος για επίθεση και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης. 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας