Νέα τροπή στην εξαφάνιση της οκτάχρονης-Την είχε μεταφέρει ο πατέρας και δεν το θυμόταν

Από ανάκριση περνούν οι γονείς της οκτάχρονης που αγνοείτο στη Λεμεσό, την εξαφάνιση της οποίας είχε δηλώσει ο πατέρας της και η οποία εντοπίστηκε μετά από μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας.
 
Η οκτάχρονη, όπως είχαμε αναφέρει νωρίτερα, εντοπίστηκε σε οικία φιλικού προσώπου της μητέρας της, στην περιοχή Λανιτείου και είναι καλά στην υγεία της, ενώ όπως διαπιστώνεται από περαιτέρω εξετάσεις, ο πατέρας ήταν το πρόσωπο που την μετέφερε.

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή. Η μητέρα του παιδιού από τις Φιλιππίνες, είχε μεταφέρει την οκτάχρονη στον πατέρα της, με τον οποίο είναι σε διάσταση, όπου θα διανυκτέρευε στην οικία του, καθώς είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις.
 
To πρωί του Σαββάτου η μικρή είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την μητέρα της, στην οποία ανέφερε πως θα πάει σε σπίτι φιλικού προσώπου που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την οικία του πατέρα της, στον Άγιο Ιωάννη και στο οποίο θα διανυκτέρευε.
 
Το απόγευμα της Κυριακής, η μικρή, σύμφωνα με την καταγγελία, ξεκίνησε για να επιστρέψει στον πατέρα της, ωστόσο δεν το έπραξε.  
 
Όταν ξύπνησε ο πατέρα της και αντιλήφθηκε πως απουσίαζε η κόρη του, την έψαξε στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη, χωρίς όμως να την εντοπίσει και ως εκ τούτου μετέβη στην Αστυνομία όπου δήλωσε την εξαφάνιση της.
 
Η οικία στην οποία βρέθηκε η οκτάχρονη, βρίσκεται σε μακρινή απόσταση από αυτή που έφυγε για να επιστρέψει στην οικία της,  γεγονός που προβλημάτισε τους ανακριτές, ως προς το πώς μετέβη στην εν λόγω οικία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, όπως διαπιστώθηκε από τις περαιτέρω εξετάσεις και καταθέσεις που λήφθηκαν, στην περιοχή την είχε μεταφέρει ο ίδιος ο πατέρας της, ο οποίος δεν το θυμόταν αφού ήταν μεθυσμένος.
 
Πράγμα το οποίο επιβεβαίωσε η φίλη της μητέρας στην οποία βρισκόταν η μικρή και η οποία μάλιστα ισχυρίστηκε στην κατάθεση της πως είχε ενημερώσει και την μητέρα της οκτάχρονης, η οποία ωστόσο από την πλευρά της δήλωνε άγνοια.
 
Οι έρευνες των ανακριτών συνεχίζονται, ενώ όπως μας ανέφερε αρμόδια πηγή, δόθηκαν οδηγίες για σύλληψη του πατέρα. Ωστόσο δεν αποκλείεται να συλληφθεί και η μητέρα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: 

Χειροπέδες στον πατέρα της οκτάχρονης-Διερευνώνται τυχόν ποινικές ευθύνες

Δειτε Επισης

«Βήμα για σοβαρή αντιμετώπιση βίας κατά γυναικών η νέα Οδηγία»-Όσα υποστηρίζουν Κύπριοι Ευρωβουλευτές
Επιβεβαίωσε την κάθοδο της Ολγκίν στην Κύπρο στις 7 Μαΐου εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ
Ζευγάρι προκάλεσε αναγκαστική προσγείωση στο Ηράκλειο-Ζητωκραύγασαν οι επιβάτες για την απομάκρυνσή του
20 χρόνια μετά... Oι τρεις πρώτοι Κύπριοι Ευρωβουλευτές μιλούν για την Ευρώπη του τότε και του σήμερα
Aνέκοψαν για έλεγχο 22χρονο στον Άγιο Δομέτιο και βρήκαν στην κατοχή του κοκαΐνη-Χειροπέδες και σε 62χρονο
Συνεχίζεται η αναταραχή στα πανεπιστήμια των ΗΠΑ-Χειροπέδες σε 2.100, oι μισοί δεν ήταν φοιτητές
ΒΙΝΤΕΟ: Φορτηγό παρέσυρε και τραυμάτισε 29 μαθητές, ξέχασε το χειρόφρενο ο οδηγός
Τους τσάκωσαν με κάνναβη και χιλιάδες ευρώ στην κατοχή τους-Χειροπέδες σε τέσσερις για εμπορία ναρκωτικών
Ο Αμερικανός ΥΠΑΜ λέει ότι δεν υπάρχει ένδειξη πως η Χαμάς σχεδιάζει επίθεση κατά αμερικανικών στρατευμάτων
BINTEO: Τα γέλια Λαβρόφ όταν ακούει για τα περί αποστολής νατοϊκών στρατευμάτων του Μακρόν